Η Αντιγόνη Δρακουλάκη αποκαλύπτει στο «Μαμά-δες» γιατί ο γιος της την λέει... αστεία

Δημοσιεύθηκε στις

Ο 5χρονος μοναχογιός της, ο Άρης έχει κλέψει την καρδιά της Αντιγόνης Δρακουλάκη. Η ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμά-δες» πτυχές της προσωπικής της ζωής, ως μαμά, αλλά και σύζυγος. Επίσης μίλησε για την απουσία της από την τηλεόραση τα προηγούμενα χρόνια.

"Ο Άρης είναι στο νηπιαγωγείο κι έχει μανία με τους ιππότες, με τα σπαθιά, με τα ξωτικά, με τα λιοντάρια".

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη υποστήριξε ότι απομακρύνθηκε λίγο από την τηλεόραση, διότι έκανε θέατρο και μεσολάβησε η εγκυμοσύνη της. Βέβαια υπογράμμισε ότι "Είναι μεγάλος μύθος ότι η μαμά δεν πρέπει να δουλεύει. Είναι κάτι που είναι απαραίτητο στη ζωή μας. Αλλά μπορεί να τύχει νά έρθει κάτι λίγο πιο μπροστά . Με τον Άρη άλλαξαν οι προτεραιότητες μου".

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι τρόμαζε λίγο αν κάνει το δικό της παιδί, διότι όπως εξήγησε: "Σε αυτή τη χώρα κάπως έρχεται μια τρομάρα, ότι αν γίνεις μητέρα πρέπει να τα παρατήσεις όλα και ότι το επάγγελμα, ο χώρος δεν σε αποδέχεται ως μητέρα - ηθοποιό.  Αυτό υπάρχει στη συνείδηση των άλλων, όχι στη δικό μου μυαλό. Διότι εγώ όντας έγκυος έκλεισα μια πολύ ωραία δουλειά στο θέατρο, πρωταγωνίστρια σε ένα έργο του Σαιξπηρικό, έκανα πρόβες με την κοιλιά και μόλις είχα γεννήσει, ήμουν πανευτυχής. Βέβαια επειδή θήλαζα φουλ έπαιρνα κάποια ρεπό".

Μιλώντας για το σύζυγό της, Βασίλη, που είναι χειρουργός, σημείωσε πως το "βασικό είναι να ταιριάξεις με τον άνθρωπο, όχι με το επάγγελμα. Το ποιον του ανθρώπου είναι σημαντικό. Εκεί συμπλεύσαμε".

Αναφερόμενη στα δικά της παιδικά χρόνια και πως ανακοίνωσε στους γονείς της (είχαν κινηματογράφο) ότι θα γίνει ηθοποιός, είπε πως γελώντας πως τους αιφνιδίασε και δεν τους άρεσε. ¨Η δική μου παιδική χαρά ήταν το σινεμά του μπαμπά μου. Με μεγάλωσε. Ήταν μαγικό όλο αυτό...".

Φέτος πρωταγωνιστεί στον "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο", όπου υποδύεται μια μαμά, η οποία μεγαλώνει μόνη της το παιδί της. "Χαίρομαι που έχω αναλάβει το ρόλο αυτό και τις θαυμάζω, όλες αυτές τις μαμάδες, που αποφασίζουν να μεγαλώσουν το παιδί τους μόνες τους και το καταφέρουν πολύ αλλά΄.  διότι αναλαμβάνουν δύο ρόλους. Κι είναι σπουδαίο".

Ο ερχομός του γιου της επηρέασε τη σχέση της με τον σύζυγό της; "Μας βάζει στη θέση μας, ο μικρός και μας ισορροπεί ο ίδιος".

Κλείνοντας αποκάλυψε γελώντας ότι ο γιος της την αποκαλεί "αστεία, διότι του κάνω πολλές πλάκες. Προσπαθώ κι όταν έχουμε ένα πρόβλημα να δημιουργώ μια κατάσταση αστεία και να ξεπερνιέται αυτό".