Η αντίδραση της Δήμητρας Παπαδήμα όταν η κόρη της έπεσε θύμα παρενόχλησης από γνωστό πρωταγωνιστή

Δημοσιεύθηκε στις

Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν ένα παιδί των άκρων, που έφερε δημιουργούσε πρόβλημα στους γονείς της και τους έφερνε στα όρια τους.

Η ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή "Μαμά-δες" και περιέγραψε ιστορίες: όπως όταν στα 13 της ήθελε να γίνει καλόγρια και μετά στα 15 της που κυκλοφορούσε με μαχαίρι για να προστατευτεί! Μάλιστα είχε το "θράσος" να πάει στην αστυνομία να ζητήσει όπλο  γιατί δεν την κάλυπτε το μαχαίρι.


Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε και για την κόρη της, την εικόνα της όμορφης γυναίκας και πώς την αντιμετώπιζαν για χρόνια οι γύρω της, ενώ αποκάλυψε και τιι την κέρδισε στον Γιάννη Μποσταντζόγλου.

«Είμαστε δύο άνθρωποι καλής πάστας. Νιώθουμε το αίσθημα του δικαίου, της δικαιοσύνης, της εμπιστοσύνης. Γελάμε πολύ. Το χιούμορ έχει βοηθήσει πάρα πολύ, αυτό είναι που με κέρδισε σε αυτόν, 30 χρόνια. Είναι ένα μεγάλο μωρό, ο άντρας που δεν θα μεγαλώσει ποτέ» δήλωσε.

Η ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα και την κόρη της, που είναι 1,83 στο ύψος. «Ο Γιάννης κάνεις ψηλά παιδιά, έχει κι ένα γιο από τον πρώτο του γάμο, ψηλός κι αυτός. Η κόρη μου μόλις τελείωσε το πανεπιστήμιο μου είπε θέλω να γίνω ηθοποιός. Η σχέση μας είναι πολύ καλή, ανέκαθεν ήταν. Ήμουν αληθινή μαζί της από μικρή. Ξέρει τα πάντα για εμένα και τα καλά και τα κακά. Κουράστηκα να τη μεγαλώσω γιατί αισθανόμουν ότι ήμουν ανίκανη να γίνω μάνα. Ήμουν νευρική, προστατευτική. Μου λέει μας πνιγείς. Τώρα που μεγάλωσε και καταλαβαίνει μου λέει εντάξει μανούλα μου, εντάξει. Από την άλλη μου λέει γι' αυτό δεν θα κάνω παιδί».

Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη η κόρη της από συνάδελφο της: Ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή είναι πρωταγωνιστής".

«Πιστεύω ότι μια μάνα έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει από τη στιγμή που το παιδί της δέχεται παρενόχληση. Μου έχει τύχει κάτι. Με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας αναστατωμένη και μου λέει ότι της έκαναν έτσι στην τιράντα του σουτιέν. «Μαμά με ενόχλησε πάρα πολύ», μου λέει και έκλαιγε.

Ήμουν στο κρεβάτι και έπινα καφέ. Σηκώθηκα έτσι όπως ήμουν, μπήκα στο αυτοκίνητο και κατέβηκα κάτω. Στον δρόμο άρχισε να με παίρνει τηλέφωνο στο κινητό γιατί θα γινόταν ο χαμός και τελικά έβαλε τον Γιάννη να με ηρεμήσει. Και αυτός ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή είναι πρωταγωνιστής».