Η αγάπη νικά τον καρκίνο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Έκανε το γύρο του κόσμου πριν λίγους μήνες και μας συγκλόνισε
Η αγάπη νικά τον καρκίνο
O καρκίνος δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να χτυπήσει την πόρτα οποιουδήποτε ανθρώπου. Η Sara Dancan αποτελεί σύμβολο στη μάχη κατά του καρκίνου και δεν δίστασε να δώσει στην δημοσιότητα ένα video που δείχνει την 6χρονη κόρη της να την κουρεύει λίγο πριν αρχίσει να υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.
Δείτε το βίντεο που συγκλονίζει και δίνει μαθήματα ζωής.

Η ίδια ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή για να μιλήσει για την μάχη που δίνει απέναντι στον καρκίνο του μαστού. Ωστόσο, εκείνο που δεν ήξερε ήταν ότι εκεί θα συναντούσε τον σύντροφό της και πατέρα των δύο της παιδιών, ο οποίος θα της έκανε πρόταση γάμου στον αέρα!
Η αγάπη νικά τον καρκίνο
Ο Craig Etchells, κάθισε δίπλα της σε ένα κόκκινο καναπέ και μαζί αφηγήθηκαν στους παρουσιαστές πόσο κοντά τους έφερε αυτή η δραματική εμπειρία ως οικογένεια, όταν η Sara προσβλήθηκε από καρκίνο του μαστού.
Στην συνέχεια ο Craig, σε ένα συγκλονιστικό μονόλογο είπε στην αγαπημένη του: «Είμαι πολύ περήφανος για σένα Sara. Ο τρόπος που ήρθαμε κοντά ήταν πρωτόγνωρος...».
Η αγάπη νικά τον καρκίνο
Στη συνέχεια δείχνοντας λίγο νευρικός γονάτισε μπροστά της και της είπε: «Είσαι ο πιο γενναίος άνθρωπος και το πιο όμορφο κορίτσι που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Μίλησα με τον πατέρα σου χθες και μου έδωσε την ευλογία του για τον γάμο μας. Κάνε με τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου... Δέχεσαι να με παντρευτείς;».
Η αγάπη νικά τον καρκίνο
Λίγα δευτερόλεπτα κύλισαν μόνο και η σύντροφός του είπε το μεγάλο «Ναι». Ακολούθησε μια θύελλα χειροκροτημάτων από το τηλεοπτικό συνεργείο, ενώ οι παρουσιαστές δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.
Πηγή: www.agriniolife.gr