Γυναίκα, έξυπνη, καπάτσα: Το απολαυστικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας

Δημοσιεύθηκε στις

Παγκόσμια ημέρα για τη γυναίκα σήμερα και η Φίνος Φιλμ τιμά το θηλυκό γένος με ένα απολαυστικός βίντεο στο οποίο συμμετέχουν μερικές από τις πιο σημαντικές πρωταγωνίστριες του ελληνικού κινηματογράφου!

Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ζωή Λάσκαρη, Τζένη Καρέζη, Μπέτυ Λιβανού, Μαίρη Χρονοπούλου, Γεωργία Βασιλειάδου, Κατερίνα Γώγου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Άννα Καλουτά, Καίτη Πάνου και Γκέλυ Μαυροπούλου είναι μεταξύ των πρωταγωνιστριών των οποίων επιλέχθηκαν κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες για να αποτίσει φόρο τιμής στη σύγχρονη γυναίκα η Φίνος Φιλμ


«Γυναίκα. Έξυπνη, καπάτσα. Η άγνωστος στρατιώτης του καθήκοντος. Πλάθει την τύχη μόνη της, με φαντασία και ευαίσθητη καρδιά. Παίρνει τα ηνία στα χέρια της, έχει καριέρα, φινέτσα και ζητάει σεβασμό. Βρίσκεται στο φως και όχι στο ημίφως. Χρόνια πολλά σε όλες!», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης.

Μέσα από ατάκες που έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο που όλοι λίγο πολύ θυμόμαστε από τις παλιές ταινίες, η Φίνος Φιλμ στέλνει σημαντικό μήνυμα για τη θέση της σύγχρονης  γυναίκας το 2021.