Γωγώ Μαστροκώστα: Οι τρυφερές ευχές της κόρης της για τα γενέθλιά της (pic)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και αρκετά χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια εμφανίζεται σε κοσμικά γεγονότα ή δίνει συνεντεύξεις. Μια γυναίκα χορτασμένη από όλα αυτά, όπως έχει πει, απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή δίπλα στον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα και τη μοναχοκόρη της, την 14χρονη Βικτώρια.

Σήμερα η Γωγώ Μαστροκώστα έχει γενέθλια, συμπληρώνει τα 52 της χρόνια και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τους φίλους, αλλά και από αγαπημένα της πρόσωπα. Από τους πρώτους που της ευχήθηκαν ήταν η αγαπημένη της φίλη Τζένη Τζιβεριώτη, αλλά και ο Χάρης Σπανίδης.


Η πιο τρυφερή όμως ευχή ήρθε από την 14χρονη κόρη της  Βικτώρια Δέλλα, η οποία ανάρτησε μια φωτογραφία, με τη μαμά της να την κρατά στην αγκαλιά της και έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Χρόνια πολλά μαμά μου, σε αγαπώ πολύ!».

Γωγώ Μαστροκώστα:  Οι τρυφερές ευχές της κόρης της για τα γενέθλιά της (pic)

Πρόσφατα η Γωγώ Μαστροκώστα είχε αναρτήσει άλλη μια φωτογραφία με την κόρη της, στην οποία εξέφραζε την απεριόριστη αγάπη της. My life είχε γράψει στο στιγμυότυπο που τις έδειχνε να βαδίζουν αγκαλιασμένες σε νυχτερινή τους έξοδο.

Γωγώ Μαστροκώστα:  Οι τρυφερές ευχές της κόρης της για τα γενέθλιά της (pic)

Η γνωστή γυμνάστρια και επιχειρηματίας, η οποία πλέον προτιμά τον τίτλο, μαμά και σύζυγος, είναι μια μαχήτρια της ζωής, ξεπέρασε με περηφάνεια το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε και κερδίζει τη μάχη καθημερινά! Στο πλευρό της ο σύζυγος της και η κόρη της που την υπεραγαπούν!