Γιούλικα Σκαφιδά: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Δημοσιεύθηκε στις

Η Γιούλικα Σκαφιδά φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης 19 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στο Milky Way του Mega και στην Παραλία της ΕΡΤ1 μίλησε για την εγκυμοσύνη της, την οποία αποκάλυψε πρόσφατα με ανάρτηση στο Instagram.

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει, με την Ελένη Μενεγάκη να αιφνιδιάζεται στον αέρα. «Είμαστε μόνο γυναίκες στην οικογένεια, όμως τώρα έρχεται ένα αγόρι. Να ‘το! Ήμουν κι εγώ παιδί, όταν ήρθαν οι τρεις ανιψιές από την αδελφή μου, δε μπορούσα να μπω στη διαδικασία σκέψης εγκυμοσύνης» δήλωσε χαρακτηριστικά.


Λίγο νωρίτερα, η ηθοποιός είπε για την εγκυμοσύνη της και πώς πήρε την απόφαση να τη γνωστοποιήσει στον κόσμο. «Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ τα social media για κάποιες κοινωνικές δράσεις και τη δουλειά μου. Αυτό ήταν ένα γεγονός που θα άρχιζε πια να φαίνεται –είμαι στον έβδομο μήνα- και ήθελα πολύ να το μοιραστώ. Δεν το είχα πει σε κανέναν αλλά μόνο σε λίγα πρόσωπα: στους γονείς μου, στις αδελφές μου και στις ανιψιές μου. Σκεφτόμουν ότι πλησιάζει ο καιρός και δεν το έχω συνειδητοποιήσει εγώ η ίδια. Και ένας τρόπος για να το συνειδητοποιώ είναι να αρχίσω να το επικοινωνώ.

Σκέφτηκα έτσι να το πω ώστε να ακούω το «η ώρα η καλή», «με έναν πόνο» για να αρχίσω να το συνειδητοποιώ μήπως και κινητοποιηθώ και λίγο, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει τίποτα. Πρέπει να αρχίσω να μαζεύομαι και να οργανώνομαι. Ακούω ότι αυτό το «project» θέλει οργάνωση και ετοιμασία» εξομολογήθηκε η Γιούλικα Σκαφιδά.

«Έχω τη μαμά μου που θα έρθει από την Καλαμάτα για να με βοηθήσει. Δεν θα δουλέψω για κάποιο διάστημα. Ακούω ότι θα πελαγώσω και θα κουραστώ, δεν πειράζει. Σκέφτομαι ότι μετά θα μεγαλώσει και θα παίζουμε, θα χορεύουμε… Έχω χαρά και ανυπομονησία. Να το γνωρίσω, να το δω» πρόσθεσε επίσης η Γιούλικα Σκαφιδά.