Γιορτή του Πατέρα: Το συγκινητικό μήνυμα της Δώρας Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη -«Καμιά μέρα δεν είναι πιο δύσκολη»

Δημοσιεύθηκε στις

Σήμερα, Κυριακή 16 Ιουνίου, είναι η Ημέρα του Πατέρα, μια ιδιαίτερη μέρα αφιερωμένη στους πατέρες όλου του κόσμου. Η Δώρα Τσαμπάζη, δεν ξεχνά ποτέ τον αγαπημένο της σύζυγο Αλέξανδρο Νικολαΐδη και πατέρα των παιδιών τους, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δυόμιση χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο. Αυτή η μέρα, γεμάτη με συναισθήματα και αναμνήσεις, αποτελεί για εκείνη μια ευκαιρία να τιμήσει τη μνήμη του. Αλλά είναι και μια δύσκολη ημέρα αφού τα παιδιά της δεν έχουν τον μπαμπά τους να του ευχηθούν.

Η Δώρα Τσαμπάζη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που περιέχει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές από το παρελθόν. Το βίντεο αυτό, γεμάτο με αγκαλιές, χαμόγελα και χάδια, συνοδεύτηκε από ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα που απευθύνεται στον αγαπημένο της σύζυγο.


«Καμία μέρα δεν είναι πιο δύσκολη. Καμία μέρα δεν είναι απαγορευμένη. Καμία μέρα δεν μας θυμίζει περισσότερο την απουσία. Αυτές τις μέρες νιώθουμε ακόμα πιο τυχεροί για όσες αγκαλιές πρόλαβες να μας κάνεις. Για τα χαμόγελα, για τα χάδια. Μπαμπά, τα καταφέρνουμε. Να είσαι υπερήφανος. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα σε όλους» έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη, εκφράζοντας με απλά λόγια τη βαθιά της αγάπη και την ευγνωμοσύνη της για τον άνθρωπο που σημάδεψε τη ζωή της και την οικογένειά τους.

Αυτό το μήνυμα αγγίζει τις καρδιές όλων, θυμίζοντας μας πόσο σημαντικοί είναι οι πατέρες στη ζωή μας και πόσο αξίζουν να τιμώνται κάθε μέρα, και όχι μόνο στις ειδικές περιστάσεις. Η Δώρα Τσαμπάζη, μέσα από την προσωπική της απώλεια και το παράδειγμα της, μας διδάσκει την αξία της οικογένειας, της αγάπης και της μνήμης. Η δύναμη που επιδεικνύει στο να συνεχίζει τη ζωή της με αισιοδοξία και κουράγιο, αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας στους πατέρες μας, να θυμηθούμε τις στιγμές που μας χάρισαν και να τους δείξουμε πόσο πολύ τους αγαπάμε και τους εκτιμούμε. Σε αυτή τη συγκινητική ανάρτηση, η Δώρα Τσαμπάζη μοιράζεται μαζί μας τις δικές της αναμνήσεις και συναισθήματα, τιμώντας τον σύζυγό της με τον πιο όμορφο τρόπο.