Γιώργος Παπαγεωργίου: Μεγάλη δυσκολία η αλλαγή πάνας, νομίζω έχω γίνει εξπέρ

Δημοσιεύθηκε στις

Για τον ρόλο του ως μπαμπάς, μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, και ενημέρωσε ότι αλλάζει πάνες!

«Ό,τι και να μου είχαν πει για την πατρότητα, είναι κάτι τόσο έντονο, τόσο πρωτόγνωρο που απλά το υποδέχεσαι. Με το που γυρίσαμε από τις διακοπές τον Σεπτέμβρη μέχρι να γεννηθεί η μικρή, ήμουν με ένα κατσαβίδι στο χέρι και έκανα δουλειές. Έπρεπε κάπως το σπίτι να αλλάξει. Η πάνα ήταν μια μεγάλη δυσκολία μέχρι να καταλάβουμε πως και τι. Μετά από 2-3 φορές νομίζω ότι πια, έχω γίνει εξπέρ σε αυτό. Οι στιγμές που αλλάζω πάνα στην κόρη μου είναι οι στιγμές που νιώθω ότι προσφέρω κι εγώ. Ένας άντρας μπορεί να προσφέρει, ακόμα και όταν είναι νεογέννητο ένα παιδί. Μπορεί να προσφέρει και ψυχολογικά και πρακτικά, οπότε είναι χαρά μου να το κάνω αυτό».


Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου στις 21/11 έγιναν γονείς. Το ζευγάρι των ηθοποιών, που είναι μαζί από το 2018 και το 2021 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που πλέον είναι σχεδόν δύο μηνών.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε και για την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» που συμμετέχει.

«Ο Βασιλιάς Ληρ για μένα είναι ένα έργο και ένας ρόλος, που είναι τιμή μου να παίζω τον Έντμοντ. Είναι ένας από τους πιο σκοτεινούς και καλογραμμένους ρόλους του Σαίξπηρ. Είναι ευκαιρία και για το κοινό να έρθει σε επαφή με ένα τόσο σπουδαίο κείμενο… Ο Γιάννης Νταλιάνης ανέλαβε μέσα σε μια εβδομάδα να κάνει αυτή την πάρα πολύ δύσκολη μετάβαση από τον ρόλο του Κεντ στον ρόλο του Βασιλιά Ληρ. Ανταποκρίθηκε τρομερά όμως. Συμβαίνουν αυτά πολλές φορές στο θέατρο, είτε με καλές αφορμές, είτε με όχι καλές. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πάρα πολύ καλό» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ» και την αντικατάστασή του από τον Γιάννη Νταλιάνη.

Φυσικά και σκέφτηκα τη σύγκριση με τη μητέρα μου. Όταν σπούδαζα στη σχολή, είχα πάρα πολύ έντονη την επιθυμία μέσα μου να μπορώ να αποδείξω ότι είμαι εδώ με τη δική μου αξία και για να παλέψω για τα δικά μου όνειρα, και όχι για να αποτελέσω συνέχεια σε κάποια οικογενειακή παράδοση. Την πρώτη φορά που της είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, ένιωσε έναν φόβο γιατί ξέρει τη δυσκολία του χώρου» είπε σε άλλο σημείο για τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού.