Γιώργος Χρανιώτης: «Έβλεπα μπαμπάδες και τους λυπόμουν»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» βρέθηκε το Σάββατο 2/12 ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε τόσο για τον ιδιαίτερο «ανταγωνισμό» που έχει με τον μικρό του γιο και την αναθεώρηση που έκανε μετά τον θάνατο του πατέρα του.


«Έχω μπει σε μια διαδικασία ανταγωνισμού με τον γιο μου και μερικές φορές τον ζηλεύω για την αγάπη που έχει πάρει, η οποία στη δική μας γενιά δεν ήταν ανάλογη. Ξέρεις, ένας πατέρας δεν θα σαλιάριζε με τον γιο του και δεν ήταν τόσο εκδηλωτικοί οι πατεράδες. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος από την επαρχία, ο οποίος είχε και αυτός τις αντιστάσεις του. Έπαιζε μαζί μου, κάναμε διάφορα αλλά δεν θυμάμαι τέτοια αγκαλιά και τέτοια φιλιά που φτάνει ο μικρός μου να με διώχνει γιατί δεν θέλει άλλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης.

Και συνέχισε: «Σίγουρα είχα μέτωπα ανοιχτά με τους γονείς αλλά ο μικρός ήρθε στη ζωή όταν ο μπαμπάς μου ετοιμαζόταν να φύγει από αυτόν τον κόσμο. Οπότε τον γνώρισε, όταν ήταν κιόλας άρρωστος, του είχε πιάσει λίγο το χεράκι».

«Είναι τόσο έντονη φωτογραφικά αυτή η στιγμή για εμένα και ήταν τόσο γλυκός ο μπαμπάς μου όταν έφευγε με εμένα και με αυτό που ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει, τον θάνατο δηλαδή, που δεν μπορώ να μην τον συγχωρέσω για οτιδήποτε «κακό» έχει κάνει και να μην τον ευχαριστήσω τα πολλά καλά που μου έχει κάνει» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μια αναφορά στην περίοδο που «λυπόταν», όπως είπε, τους άνδρες που είχαν αποκτήσει παιδιά.

«Δεν ξέρω αν είμαι υπέροχος, θα πω ότι είμαι καλός. Στα 40 μου λυπόμουν τους μπαμπάδες γιατί ένιωθα ότι ήταν πολύ μακριά από εμένα. Ταυτόχρονα όμως, ένιωθα και μια μικρή ζήλια. Έβλεπα έναν τύπο που ήταν μπαμπάς στα 45 και έκανα υπολογισμούς για το αν προλαβαίνω» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης και πρόσθεσε: «Πριν γίνω μπαμπάς, έπαιζα πάρα πολύ με τα παιδιά, μάλλον δεν μπορούσα την ευθύνη, μπορούσα να παίξω λίγες ώρες με το παιδί αλλά μέχρι εκεί».

Τέλος ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κομμάτι της οικογένειας, λέγοντας: «Πριν γίνω πατέρας έπαιζα πάρα πολύ με τα παιδιά, έπαιζα όπως παίζω με τα σκυλιά. Επειδή δεν είχα σκύλο έλεγα έλα να παίξουμε και μετά πήγαινε στον ιδιοκτήτη σου. Μάλλον δεν μπορούσα την ευθύνη. Πρέπει να ήταν κάπως αντίστοιχη η σχέση μου με τις γυναίκες. Δεν μπορούσα να τις σπιτώσω εύκολα. Οδοντόβουρτσα είχε μπει μια – δυο φορές και φρόντιζα να παίρνω το βλέμμα μου από αυτή. Η ιδέα της συμβίωσης με μία γυναίκα και παιδιά δεν μου άρεσε. Στεφάνι μπήκε γιατί αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ παραδοσιακά».