Γέννησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκινά η χρονιά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καθώς έφερε στον κόσμο το παιδί της κι έγινε για πρώτη φορά μαμά!

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, καθώς υποδέχθηκαν τον γιο τους.


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γέννησε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο μωράκι, βάρους 2.800 γρ. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το αγοράκι θα πάρει το όνομα του πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Βλάσης.

Προς το παρόν η παρουσιάστρια και ο σύζυγος της δεν έχουν κάνει κάποια ανάρτηση στα social media. Άλλωστε η Κωνσταντίνα αν και είναι και influencer, προστάτευσε την προσωπική της ζωή και δεν εξέθεσε εξ αρχής την εγκυμοσύνη της, παρά μόνο όταν βρισκόταν σε προχωρημένο μήνα και ένιωσε σιγουριά.

Πριν τρεις ημέρες ο σύζυγος της Βασίλης, είχε την εορταστική του εορτή και η όμορφη παρουσιάστρια του ευχήθηκε με ένα όμορφο στιγμιότυπο από το γάμο τους, κι ένα λακωνικό, που ξεχείλιζε όμως αισθήματα, μήνυμα: Ο Βασίλης μου ♥️🧿 Καλή χρονιά και Χρόνια πολλά σε όλους, έγραψε!