Γέννησε η Ιωάννα Σιαμπάνη – Πατέρας για πρώτη φορά ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος

Δημοσιεύθηκε στις

Το πρώτο της μωρό υποδέχθηκε η ευρύτερη οικογένεια Σταθοκωστόπουλου. Η Ιωάννα Σιαμπάνη σύζυγος του Τζίμη, έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί και είναι πολύ ευτυχισμένοι, όπως μπορούμε να διακρίνουμε στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram.

Η γνωστή Influncer και επιχειρηματίας γέννησε με φυσιολογικό τοκετό, ένα υγιέστατο αγοράκι, ενώ ο σύζυγός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος ήταν μαζί της σε όλη τη διαδικασία και μάλιστα ήταν και προσωπικός της φωτογράφος.


Μάλιστα η Ιωάννα επέλεξε να αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες από την ώρα του τοκετού, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο γιος της, και θα είναι Φώτης.

"Στο πρόσωπο μου διακρίνεις ανάμεικτα συναισθήματα,
Τα περισσότερα από αυτά πρωτόγνωρα. Με λέξεις δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που ένιωσα όταν σε κράτησα στην αγκαλιά μου και με κοίταξες στα μάτια.
Σαν να με ήξερες ένιωσα και τα ξέχασα όλα.
Σε αγαπω μικρέ μου Φώτιε,
Για πάντα δίκη σου.
Η μαμά σου 🤍

Ευχαριστώ @panagiotispsathas που μου χάρισες την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής μπυ! Και συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα σου για αυτή την όμορφη γέννα που βίωσα με σεβασμό και αγάπη" έγραψε η Ιωάννα Σαμπάνη στην ανάρτηση της.

Από τους πρώτους που της ευχήθηκαν ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, της οποίας ο σύζυγος, Βασίλης είναι εξάδελφος του Τζίμη.

"Να σας ζήσει εξαδέλφη το αγγελούδι 👼🏼🕊️🙏🏼" έγραψε η Κωνσταντίνα, η οποία σύντομα θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο μωρό, της οικογένειας Σταθοκωστόπουλου.