Φαίη Σκορδά: Ο νυχτερινός διάλογος με τον γιο της μέσα στο αυτοκίνητο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τα απογευματινά δρομολόγια για τις εξωσχολικές δραστηριότητες των παιδιών μας. Έχουμε παραμείνει ατελείωστες ώρες, κουρασμένοι, νυσταγμένοι, έξω από γήπεδα, περιμένοντας το καμάρι μας να τελειώσει την προπόνησή του.

Αντίστοιχο πρόγραμμα έχει και η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Ant1 δεν αποτελεί εξαίρεση. Με τη επιστροφή της στο σπίτι επικαντρώνεται στα παιδιά της. Στα διαβάσματά τους, αλλά και στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες.


Αργά το βράδυ η Φαίη Σκορδά περίμενε τον μεγάλο της γιο, τον 10χρονο Γιάννη, να τελειώσει την προπόνηση του στο πόλο, στην πισίνα της Βουλιαγμένης.

Μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο instagram ένα χιουμοριστικό βίντεο, από την άφιξη του γιου της στο αυτοκίνητο, όπου τον περίμενε.

«Εγώ θέλω τώρα να ρωτήσω τις μαμάδες και εσένα μαζί. Περιμένω μέσα στο αυτοκίνητο μέσα στη νύχτα και είμαι και λίγο κουρασμένη. Τι ευχαρίστηση έχεις να έρχεσαι να με τρομάζεις και εγώ να ουρλιάζω και να γίνομαι ρεζίλι από το παράθυρο; Δεν θα απαντήσεις;» λέει η παρουσιάστρια.

Και ο πρωτότοκος γιος της έδωσε τη δική του εκδοχή για το συμβάν: «Δε σου φταίω εγώ; Έρχομαι κουρασμένος από το πόλο και σου χτυπάω το παράθυρο για να δεις πως είμαι εγώ. Μα το ξέρεις. Το έχω κάνει μια φορά και τρομάζεις», της απάντησε ο Γιάννης.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη νυχτερινή συνομιλία μητέρας και γιου στο αυτοκίνητο.