Φαίη Σκορδά: Ο μικρός της γιος είχε αϋπνίες - Δείτε τι έκανε

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Φαίη Σκορδά μπορεί να είναι μια πετυχημένη παρουσιάστρια, ωστόσο έχει επανειλημμένως πει ότι πρώτα και πάνω από όλα είναι μαμά και απόλυτη προτεραιότητά της είναι οι δύο γιοι της, ο Γιάννης, που προχθές έκλεισε τα 10 του χρόνια και ο 7χρονος Δημήτρης.

Μετά το τέλος των επαγγελματικών υποχρεώσεών της, η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο σπίτι και είναι full time mama. Άλλοτε διαβάζουν, άλλοτε παίζουν ή τα συνοδεύει στις δραστηριότητες τους και μάλιστα μοιράζεται αρκετές φορές στιγμιότυπα με τους followers της από την καθημερινότητά τους.


Αφιερώνει όλο το χρόνο της στα αγόρια της, μέχρι αυτά να πέσουν για ύπνο. Χθες το βράδυ όμως ο μικρός της είχε αϋπνίες. Και τι έκανε; Αυτό που κάνουμε όλοι, επιδρομή στο ψυγείο! Ο Δημήτρης, φορώντας τις κόκκινες καρό πιτζάμες του, έκανε μια τελευταία βόλτα στην κουζίνα, ψάχνοντας κάτι να τσιμπολογήσει

Η Φαίη τον απαθανάτισε γράφοντας “My man”. Είναι χαζομαμά, τι λέτε;

Φαίη Σκορδά: Ο μικρός της γιος είχε αϋπνίες - Δείτε τι έκανε

Ο μεγάλος της γιος ο Γιάννης είναι πιο σοβαρός, ενώ ο μικρός πιο παιχνιδιάρης. Είναι μάλιστα αυτός που όταν είχε μάθει ότι οι γονείς του θα συνεργάζονταν εκ νέου στο "Πρωινό", είχε αντιρρήσεις, καθώς όπως είχε πει στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα: "Θα τσακώνεστε συνέχεια, θα σας απολύσουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε....".