Ευδοκία Ρουμελιώτη: «Έκανα εξωσωματική αλλά δεν ήμουν τυχερή»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Δύο στη 1» για τις πιο έντονες στιγμές της ζωής της.

Η γνωστή ηθοποιός  αναφέρθηκε στην οικογένεια που δημιούργησε με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, τον γιο της Δημήτρη, που απέκτησε, αλλά και με τα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του συζύγου της.


«Βάζω πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη μου. Ο άντρας μου με έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά όταν γέννησα το γιο μας. Γιατί εγώ είχα πέσει με τα μούτρα κι έλεγα θέλω να είμαι με το παιδί.

Λέω ότι έχω τρία παιδιά, και το λέω και το εννοώ. Ο Νικηφόρος έχει δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο. Ο μικρός όταν τον γνώρισα ήταν 4 ετών και τώρα είναι 17, και ο μεγάλος ήταν 6 και τώρα είναι 20 ετών. Οπότε μεγάλωσα με αυτά τα παιδιά, και πραγματικά δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου. Φοβήθηκα στην αρχή, αλλά τη βρήκαμε την ισορροπία εύκολα, γιατί ήταν πολύ υποστηρικτικός και ο Νικηφόρος, και η μαμά των παιδιών. Και γιατί δεν πήγα ποτέ να πάρω τη θέση κανενός γιατί έχουν μία καταπληκτική μητέρα, οπότε έγινε όλο αυτό με μια αλήθεια κι αφήσαμε τα πράγματα να κυλήσουν κι ευτυχώς ήμασταν τυχεροί και κύλησαν όμορφα. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να μεγαλώσει η οικογένειά μας, δεν τα καταφέραμε δυστυχώς», ανέφερε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Στη συνέχεια αποκάλυψε για την περίοδο που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί: «Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν στάθηκα τυχερή. Οπότε τώρα περνώ τη φάση, θα συνειδητοποιήσω ότι η οικογένειά μας θα είναι αυτή».

«Μου φαίνεται ασύλληπτο στην εποχή που ζούμε να θεωρείται ακόμα ταμπού η ψυχοθεραπεία. Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία όταν έχασα τη μητέρα μου με βίαιο τρόπο, έπρεπε να μάθω να ξαναζώ χωρίς εκείνη. ¨Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα, δεν ήξερα πως να το κάνω. Προσπάθησαν να με βοηθήσουν οι δικοί μπυ άνθρωποι αλλά δεν ήταν εύκολο και έκανα ψυχοθεραπεία και τη συνεχίζω ακόμα και τώρα», είπε συγκινημένη Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη: «Ελπίζω ο Γιώργος Κιμούλης να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του και να γύρισε για να τα διορθώσει. Έφυγα από την παράσταση το 2006 και δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό, ενώ βγήκα και μίλησα για τους λόγους που έφυγα».