Ευδοκία Ρουμελιώτη: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν ολοκληρώθηκε η υιοθεσία του παιδιού που ζούσε μαζί της για 3,5 χρόνια

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

«Γεννήθηκα μόνο για να είμαι μαμά». Tο ταξίδι της στην μητρότητα είναι μια ιστορία βαθύτατα ανθρώπινη, συγκινητική και σπουδαία. Και η Ευδοκία Ρουμελιώτη, για όσους τη γνωρίζουν, είναι ένα γενναιόδωρο και δοτικό πλάσμα, αποκάλυψε το δικό της ταξίδι στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμά-δες.

Η ηθοποιός μίλησε για τον γιο της και το πόσο αγχώδης μαμά είναι, τα παιδιά του συζύγου της από προηγούμενο γάμο, αλλά και το παιδί που δεν κατάφεραν να υιοθετήσουν με τον σύζυγό της Νικηφόρο  Χαραγκιώνη.


Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραδέχθηκε ότι είναι πολύ αγχώδης άνθρωπος και ο σύζυγος της τής λέει πρέπει να πάμε να σε κλείσουμε κάπου. Κι έδωσε ένα παράδειγμα: «Ο Δημήτρης πρέπει να είναι στο κρεβάτι στο 8:30 το βράδυ, αν είναι στις 8:40, νομίζω ήρθε η καταστροφή του κόσμου. Ο άντρας μου είναι πιο χαλαρός».

«Γεννήθηκα μόνο για να είμαι μαμά. Στενοχωριέμαι πολύ που δεν γνώρισα τον άντρα μου μια πενταετία πριν. Μπορεί να είχαμε και τέσσερα παιδιά και πέντε. Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχουμε κι άλλα δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο του συζύγου μου, αλλά μεγάλωσαν αυτά. Όταν τα γνώρισα ήταν μικρά, ήθελε πολλή δουλειά αυτό, γιατί υπήρχε η μαμά τους, η οποία είναι μια καταπληκτική μαμά, οπότε ήρθε μια άλλη γυναίκα που ήμουν εγώ, οπότε η ισορροπία δεν ήταν εύκολη να βρεθεί. Αλλά επειδή αποφάσισα ότι αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο πολύ, οπότε κάθε κομμάτι του, το αγάπησα πολύ. Αποφάσισα να είμαι ο εαυτός μου, δεν πήγα να πάρω τη θέση κάποιου, γιατί τη θέση της μάνας δεν μπορεί να την πάρει κανείς. Αισθάνομαι ότι έχω μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά αυτά».

Αποκάλυψε και τι την εκνευρίζει με τον δικό της γιο: «Έχω υπομονή ως μαμά. Κάποιες φορές το παίζει κουφός. Είναι ένα παιδί που κάποιες φορές είναι κουφό. Αφού είχα πει στον άντρα μου, μήπως να πάμε να δούμε τα αυτιά του παιδιού; Όπου στο τέλος κατάλαβα δεν είχε πρόβλημα με τα αυτιά του. Γιατί του έλεγα κάτι δεν ανταποκρινόταν και μόλις του είπα "εντάξει Δημήτρη αφού δεν ακούς δεν θα φας παγωτό, απάντησε "εδώ είμαι, τι μου είπες"»

Επίσης μοιράστηκε τη δύσκολη πορεία με την υιοθεσία που είχε ξεκινήσει, η οποία δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή, γιατί δεν είχαμε αποφασίσει, ούτε πέρναγε από το μυαλό μας αυτό. Ο Δημήτρης ήταν ενάμιση ετών, εγώ ήθελα να μπω στη διαδικασία να κάνουμε κι άλλο μωρό.Εκείνη την περίοδο έκανα αφήγηση παραμυθιών και θεατρικό παιχνίδι σε κάποια νοσοκομεία με παιδιά εγκαταλελειμμένα ή που έχουν ειδικές ανάγκες. Ήταν φοβερή εμπειρία. Αυτή η διαδικασία έφερε στην ζωή μας το παιδάκι αυτό, που τελικά δεν εξελίχθηκε καλά. Και για αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει, που έχω κάνει στη ζωή μου. Ήταν ένα παιδάκι που στην αρχή δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες, στην πορεία βγήκε αυτό... Ήταν ενάμιση ετών, ίδια ηλικία με το γιο μου.  Με έναν τρόπο δέθηκα με αυτό το παιδί, δεν ξέρω πώς, και μια μέρα μου είπαν θα φύγει από το νοσοκομείο πια και θα πάει σε κάποιο ίδρυμα. Πήγα είδα το ίδρυμα που θα πάει, και πάθαμε σοκ. Και είχαμε για δύο ημέρες ένα δίλημμα με τον άνδρα μου, τι κάνουμε: το αφήνουμε να πάει σου ίδρυμα και χάνεται ή τον κρατάμε; Τον πήραμε σπίτι περάσαμε 3,5 χρόνια μαζί του», είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Και τελικά μας είπαν πως δεν ολοκληρώνεται η υιοθεσία επειδή είναι ένα παιδάκι με ειδικές ανάγκες με πολλά προβλήματα υγείας, κι επειδή είχαμε ένα  μικρό παιδάκι στην ίδια ηλικία με αυτό, κολλάει πάρα πολλές αρρώστιες, και μέσα σε μία ημέρα το παιδί το πήραν. Ακόμα δεν το έχουμε ξεπεράσει, τα δύο πρώτα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Δεν μετανιώνω καθόλου όλο αυτό που έγινε, γιατί νιώθω ότι σε αυτό το παιδί δώσαμε ζωή, ότι μέσα από εμάς αυτό το παιδί με ένα τρόπο σώθηκε, έχει πάει κάπου αλλού, είναι καλά» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια στη συνέχεια εξέφρασε τα συναισθήματά της για το πώς φαντάζεται τη στιγμή που ο γιος της θα μεγαλώσει και θα κάνει τη δική του οικογένεια.

«Μισώ όλες τις γυναίκες του κόσμου γιατί νιώθω ότι μια γυναίκα θα μου πάρει το παιδί μου. Αυτό πρέπει να το δουλέψω στην ψυχοθεραπεία. Το άλλο που το βάζεις, επειδή εγώ μέχρι να φύγω από τον κόσμο αυτό θέλω να μεγαλώνω παιδιά, θέλω εγγόνια συμπλήρωσε με χιούμορ η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Αλλάζοντας θέμα παραδέχτηκε ότι έχει κάνει botox και μάλιστα δεν είναι κάτι το οποίο κρύβει αφού της δίνει τη δυνατότητα να μεγαλώσει όμορφα. «Το botox είναι ο καλύτερός μπυ φίλος. Αυτός που το ανακάλύψε αυτό είναι πολύ σημαντική προσωπικότητα. Μου λένε γιατί το λες αυτό, γιατί να μην το πω να πάει όλος ο κόσμος να κάνει; Το προσέχω το προσωπάκι μου.» είπε με χιούμορ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Theona (@jennytheona)