Ευαγγελία Συριοπούλου: Μ' έπιασαν οι πόνοι σε εμπορικό κέντρο και γέννησα σε 40 λεπτά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγο της Στράτο Πατσατζή και την απόκτηση του γιου τους Νικόλα.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι την έπιασαν οι πόνοι της γέννας την ώρα που αγόραζε παπλώματα σε εμπορικό κέντρο και γέννησε μετά από 40 λεπτά.


Για τον ερχομό του παιδιού της είπε: «Ήμασταν πολλά χρόνια με τον σύζυγό μου, ήμουν στη σχολή ακόμη. Δεν βιαστήκαμε καθόλου. Ίσα ίσα η απόφασή μας ήταν to the point και όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, αυτό ήρθε εύκολα. Με κάποιον μαγικό τρόπο συνέβαιναν και στους δύο ωραία πράγματα. Δεν ένιωσε κάποιος από τους δύο πίσω. Στα θέλω του αλλουνού είμαστε δίπλα, δεν βάζαμε δεύτερες σκέψεις, Πάντα με τις δυσκολίες αλλά η αγάπη, ο σεβασμός, η συντροφικότητα και ότι βλέπεις τη ζωή σου με έναν άνθρωπο για πάντα, το φτιάχνεις», είπε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου.

«Μόλις είδαμε το τεστ εγκυμοσύνης, μείναμε για δευτερόλεπτα αμίλητοι και ήταν μια τρυφερή στιγμή. Υπήρχε και ένας τρόμος αλλά όλα αυτά ήταν μια ωραία στιγμή. Όταν μου ήρθαν οι πόνοι αγοράζαμε παπλώματα. Του είπα του άντρα μου ότι έχω κάτι πονάκια και μου λέει “Γεννάμε;”. Λέω “δεν νομίζω”. Συνέχιζα στο μαγαζί με τα πονάκια, πήρα και τα παπλώματα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Και μετά του λέω “πάμε να φάμε;”. Στο ενδιάμεσο είχα μιλήσει με τον γιατρό και τη μαία μου και με είχαν καθησυχάσει. Το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο με 8 διαστολή και γέννησα σε 40 λεπτά. Υπήρχαν δύσκολες μέρες στην αρχή, υπήρχε αυτή η αϋπνία. Ήταν και η φάση με τον κορονοϊό και φοβόμουν» πρόσθεσε η Ευαγγελία Συριοπούλου.