Εύα Καϊλή: Θα δει αύριο την κόρη της για τρεις ώρες στη φυλακή - «Βασανίζομαι»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Εύα Καϊλή κρατείται στις βελγικές φυλακές για το σκάνδαλο Qatar Gate, από τις 16 Δεκεμβρίου και έκτοτε δεν έχει δει την 22 μηνών κόρη της Αριάδνη. Μάλιστα η μικρή έχει... χάσει και τον πατέρα της, Φραντσέκο Τζόρτζιο, αφού κι αυτός βρίσκεται προφυλακισμένος για το ίδιο σκάνδαλο διαφθοράς.

Τη μικρή φροντίζει ο παππούς της και πατέρας της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες. Πλέον φαίνεται να άλλαξαν στάση, κατά πληροφορίες, οι βελγικές αρχές απέναντι στην Ελληνίδα ευρωβουλευτή και ειδικότερα ως προς το αίτημά που είχε καταθέσει να βλέπει το παιδί της.


Αν και νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό από τις Βρυξέλλες ότι οι Αρχές του Βελγίου είχαν απορρίψει το διπλό αίτημά της να συναντά τη μικρή κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype όσο βρίσκεται με τον παππού της, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ερχόμενη Παρασκευή, ανήμερα των Φώτων και για τρεις ώρες, η Εύα Καϊλή θα μπορέσει να δει τη 2χρονη κόρη της στις φυλακές του Χάρεν.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε ζητήσει να συναντά την μόλις δύο ετών κόρη της κάποιες μέρες μέσα στη φυλακή ή να την βλέπει μέσω Skype, όσο βρίσκεται με τον παππού της.

Ωστόσο, και τα δύο αιτήματα είχαν απορριφθεί, όπως ανέφερε το μεσημέρι σε δηλώσεις του ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Αυτή η άρνηση είχε φέρει ένα ξέσπασμα της Εύας Καϊλή μέσα από το κελί της. Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, η Εύα Καϊλή είπε χαρακτηριστικά: «Βασανίζομαι. Είναι άδικο αυτό. Δεν αντέχω. Καταρρέω. Τι τους φταίει η μικρή και την κρατάνε μακριά μου;».