Εταιρεία φύλαξης επιστρέφει γυναίκες στο σπίτι τους με ασφάλεια - Ναι στην Ελλάδα, ναι δωρεάν!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αυτή η είδηση με έκανε να χαμογελάσω και να νιώσω μια αισιοδοξία για το μέλλον. Ελληνική εταιρεία φύλαξης στον Βόλο αποφάσισε να μεταφέρει δωρεάν από τις 00.00 και μετά, όποια γυναίκα θέλει να επιστρέψει σπίτι, αλλά νιώθει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο. Ναι όσο κι αν ακούγεται περίεργο, αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία ανήκει σε Έλληνα επιχειρηματία και του αξίζει ένα μεγαλοπρεπές μπράβο!

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση του ιδιοκτήτη της εταιρείας security  Mega Safe, Χάρης Μισαηλίδης, ο οποίος έγραψε: "Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας Mega Safe ενημερώνει ότι κάθε βράδυ από 00:00 έως 06:00 αναλαμβάνει την μετακίνηση στην περιοχή του Βόλου, με αυτοκίνητο της εταιρείας, στην κατοικία οποίας κοπέλας νιώσει κίνδυνο ή κάποια ύποπτη κίνηση στον περιβάλλοντα χώρο, με απόλυτη ασφάλεια χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση". Πόσα respect, σε αυτόν τον άνθρωπο!


Προσοχή, δεν πρόκειται για υπηρεσία ταξί ούτε οι άνθρωποι της εταιρείας θα κάνουν δρομολόγια για οποιονδήποτε καλεί στα τηλέφωνα. Η υπηρεσία θα παρέχεται αποκλειστικά σε γυναίκες που έχουν ανάγκη βοήθειας μέσα στη νύχτα και δεν έχουν που αλλού να απευθυνθούν!

Οι γυναίκες κινδυνεύουν και η κοινωνία αρχίζει να το αντιλαμβάνεται! Μακάρι η κίνηση αυτή του κ. Χάρη Μισαηλίδη, να βρει κι άλλους μιμητές!