Έσβησε... ο μικρός Λάμπρος - «Καλό ταξίδι άγγελέ μας»

Δημοσιεύθηκε στις

Ο 11χρονος Λάμπρος Κανέλλος έπασχε από την σπάνια ασθένεια Sheba, η οποία δημιουργεί υγρά που καταστρέφουν ζωτικά όργανα του σώματος.

Ο μικρός έσβησε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του, και όσους τον είχαν γνωρίσει.Οι γονείς του, Παντελής και Χριστίνα Κανέλου ενημέρωσαν για την θλιβερή είδηση με ανάρτησή τους στα social media.


"Ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια.
Ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός.
Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης.
Ένας μαχητής της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες.
Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν.
Καλό ταξίδι Αγγελε μας" ήταν το συγκινητικό αντίο των γονιών του.

Το "αντίο" της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε γνωρίσει στην Κύπρο τον μικρό Λάμπρο και συγκινήθηκε με το θάνατο του. Τον αποχαιρέτησε με ένα δραματικό μήνυμα.

«Με τον μικρό Λάμπρο γνωριστήκαμε τον περασμένο Ιούλιο, όταν καλεσμένη του φίλου μου, Λούη Πατσαλίδη, βρέθηκα στη φιλόξενη Κύπρο. Μετά την εκπομπή ήρθε με τη μανούλα του στο καμαρίνι και με πλημμύρισε αγάπη, χαμόγελα και θετική ενέργεια. Ήταν τόσο χαρούμενος που με έβλεπε από κοντά. Του εξήγησα ότι εγώ ήμουν η θαυμάστριά του, για όσα έχει πετύχει. Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Αντίο Λάμπρο μας», έγραψε η παρουσιάστρια.

Έσβησε... ο μικρός Λάμπρος - «Καλό ταξίδι άγγελέ μας»