Έρχονται ανανεωμένες οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά στο... τιμόνι!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι «Μαμά-δες» επιστρέφουν στην ΕΡΤ2 και συνεχίζουν να μας μεταφέρουν ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν. Με μια νέα μαμά στο... τιμόνι της εκπομπής.

Η ηθοποιός και μητέρα Τζένη Θεωνά αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής«Μαμά-δες», που τόσο αγαπήθηκε. Η ηθοποιός, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια», έρχεται τη νέα σεζόν στη Δημόσια Τηλεόραση και με έναν τελείως διαφορετικό ρόλο, αυτόν της μαμάς.


H εκπομπή ανανεωμένη, αλλά πάντα ευαισθητοποιημένη παρουσιάζει συγκινητικές αφηγήσεις από γνωστές μαμάδες και από μαμάδες της διπλανής πόρτας, που έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και κράτησαν στην αγκαλιά τους το παιδί τους. Σε κάθε εκπομπή ένας γνωστός μπαμπάς μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο ερχομός του παιδιού του.

Σημειώνεται, ότι η μέχρι πρότινος παρουσιάστρια, Ζωή Κρονάκη, με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου αναλαμβάνουν τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή, που θα μεταδίδεται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 12:00, στην ΕΡΤ1.