Ελισάβετ Σπανού: Δεν θα δώσω δημόσια αναφορά για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού

Δημοσιεύθηκε στις

Η Ελισάβετ Σπανού διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και πολλοί αναρωτιούνται ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της. Ωστόσο η τραγουδίστρια το κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό, θέλοντας να προφυλάξει την προσωπική της ζωή.

Η Ελισάβετ Σπανού φιλοξενήθηκε στο πλατό του Πρωινού και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε ότι περιμένει «ένα κορίτσαρο»!


Μεταξύ άλλων, η Ελισάβετ Σπανού μίλησε για τους πρώτους μήνες κύησης, πότε θα γεννηθεί το μωρό της και την ερώτηση που δέχτηκε για το «ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού».

Ειδικότερα, η Ελισάβετ Σπανού εξομολογήθηκε πως «είμαι πέντε μηνών έγκυος. Είναι κορίτσαρος. Ήταν δύσκολοι οι πρώτοι τρεις μήνες. Υπήρχε περίπτωση να μην προχωρήσει η εγκυμοσύνη. Κατ’ αρχάς προέκυψε η εγκυμοσύνη, δεν το περίμενα. Γενικά ήθελα πάντα στη ζωή μου οικογένεια αλλά ήμουν από τις γυναίκες που δεν ήξερα αν το θέλω εγώ ή αν το θέλω επειδή το θέλει η μάνα μου. Δεν είχα αποσαφηνίσει γιατί και πώς. Τώρα που μου συμβαίνει καταλαβαίνω ότι το ήθελα πολύ. Συνειδητοποιώ πόσο εμείς οι γυναίκες είμαστε φτιαγμένες γι’ αυτό. Χαίρομαι πολύ, άρα το ήθελα! Το κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος λίγο πριν το τεστ εγκυμοσύνης, έβλεπα το δέρμα μου να αλλάζει».

Στη συνέχεια, η γνωστή τραγουδίστρια είπε: «Είμαι 43 ετών. Είχα κάνει κατάψυξη ωαρίων πριν τρία χρόνια αλλά δεν μου χρειάστηκε. Όλες οι γυναίκες από τα 30 και μετά, στρεσαριζόμαστε με αυτό το ζήτημα».

Ακόμα, η Ελισάβετ Σπανού ρωτήθηκε για τον πατέρα του παιδιού της: «Καταλαβαίνω ότι είναι η πρώτη ερώτηση που προκύπτει σε κάποιον όταν βλέπουν μία έγκυο γυναίκα. Δεν τους κατηγορώ. Δεν ήξερε κανείς πώς έμεινα έγκυος από τη στιγμή που κρατάω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Τη δέχτηκα αυτή την ερώτηση. Με ενόχλησε που την ίδια περίοδο είδα πολλές γυναίκες να έχουν γεννήσει, στις οποίες δεν έγινε η ερώτηση ποτέ στον αέρα οπότε θεώρησα ότι με έναν τρόπο αδικούμαι να ρωτούν εμένα. Δεν θέλω να αναφέρω ποιες είναι αυτές οι μητέρες. Το άλλο κομμάτι είναι αυτό.

Το άλλο κομμάτι είναι το επιλεκτικό ενδιαφέρον. Ασχολούμαστε ποιος είναι ο σύντροφος ο δικός μου και την ίδια στιγμή ο άλλος δέρνει τη γυναίκα του στο διπλανό διαμέρισμα και δεν ασχολείται κανείς. Το θεωρώ υποκριτικό και κάκιστο. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να δώσω μία δημόσια αναφορά γιατί προφανώς κάποιος λόγος υπάρχει. Είναι δικαίωμά μου να θέλω να το περιφρουρήσω αυτό το πράγμα».