Ελίνα Παπίλα: Δεν φαντάζεστε πως έμαθε ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά

Δημοσιεύθηκε στις

H Ελίνα Παπίλα έχει τρία παιδιά με τον σύζυγό της και όπως είπε στην εκπομπή Μαμά-δες και τη Ζωή Κρονάκη, το τρίτο, δεν το περίμενε, καθώς το έμαθε τυχαία όταν πήγε να κάνει μια εξέταση.

«Είμαι τρεις μαμάδες σε μία. Είμαι η μαμά μιας έφηβης, είμαι η μαμά ενός αγοριού που σιγά σιγά φεύγει από την παιδικότητα και η μαμά ενός μωρού παιδιού. Ανέκαθεν ήθελα να κάνω οικογένεια, από μικρή».

Εν συνεχεία αποκάλυψε μεταξύ άλλων τον ιδιαίτερο τρόπο που έμαθε την τρίτη της εγκυμοσύνη.

Χαρακτηριστικά, η Ελίνα Παπίλα είπε: "Την τρίτη εγκυμοσύνη δεν την περιμέναμε. Για μένα είναι σαν να έκανα πρώτο παιδί. Είχε τελειώσει. Δεν υπήρχε στο μυαλό μου. Είδα όμως τόσο μεγάλη χαρά από τα παιδιά μου, όταν τους το είπα, που λέω για να χαίρονται αυτά τόσο, είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί ενώ εγώ αγχώθηκα και έλεγα πως θα το κάνω και ξανά και όλα αυτά. Ήθελα να κάνω τρίτο παιδί αλλά νωρίτερα. Όταν έκανα τον γιο μου ήθελα μετά από ένα, δυο χρόνια να κάνω ακόμα ένα παιδάκι αλλά δεν προέκυψε".

Συνέχισε μάλιστα αποκαλύπτοντας: "Είχα κάποιες ενοχλήσεις και πήγα στον γυναικολόγο με σκοπό να μου πει ότι έχω για παράδειγμα ουρολοίμωξη, να μου δώσει μια αντιβίωση και να μου περάσει. Και μου πρότεινε να κάνω μια χωριακή. Ακούω εγώ το χωριακή και μου λέει για να αποκλείσουμε όλα τα ενδεχόμενα, τι να μου πει ο άνθρωπος; Την έκανα και ήμουν έγκυος 500%".

«Σε σχέση με την αναγνωρισιμότητα, τα παιδιά μου είναι μεγάλα πλέον και είναι πολύ γειωμένα. «Η μαμά μας ήταν στο ραδιόφωνο, τώρα είναι στην τηλεόραση». θα πω μόνο ότι εκεί που έχω πιεστεί πάρα πολύ είναι ότι θα ήθελα να είμαι εκεί πιο πολύ στην μεγάλη μου κόρη γιατί είναι στην εφηβεία και ξεκινούν τα πρώτα σκιρτήματα» πρόσθεσε, επίσης, η Ελίνα Παπίλα στο γυναικείο μαγκαζίνο της Ζωής Κρονάκη στη δημόσια τηλεόραση.

"