Ελεύθερος μετά την απολογία του ο 14χρονος που σκότωσε τον αδερφό του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του, ο 14χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του στην Μάνδρα την περασμένη εβδομάδα.

Σε βάρος του ανηλίκου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, παράνομη οπλοφορία και οπλοκατοχή


Ο 14χρονος σύμφωνα με το συνήγορο του ισχυρίζεται ότι ο θάνατος του αδελφού του προκλήθηκε από λάθος. Στον ανήλικο επιβλήθηκε το αναμορφωτικό μέτρο της παρακολούθησης από επιμελητή.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ανηλίκου δεν μπορεί να του επιβληθεί προφυλάκιση, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

Χθες σε κλίμα οδύνης έγινε η. κηδεία του 17χρονου παιδιού, με τη μητέρα να ραγίζει καρδιές φωνάζοντας του: "παιδί μου γύρνα πίσω".

Ξέσπασε η θεία των παιδιών

Πριν ολοκληρωθεί η απολογία του 14χρονου που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 17χρονο αδελφό του στη Μάνδρα, η θεία των παιδιών μίλησε στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δεν είχα το κουράγιο να βγω να μιλήσω αλλά έπρεπε… Ήρθε κανείς να χτυπήσει την πόρτα και να δει τι άνθρωποι είμαστε; Περνάμε έναν Γολγοθά, ο αδελφός μου είναι χωριατόπαιδο όλη μέρα στη δουλειά, η νύφη μου είναι μία αξιόλογη κοπέλα, τα παιδιά του αδελφού μου είναι όλα μπουμπούκια. Δεν άντεχα όλα αυτά που ακούγονται. Εκπυρσοκρότησε το όπλο του ανιψιού μου» ανέφερε ξεσπώντας η θεία του 14χρονου.

Η γυναίκα αναφέρθηκε και στο τι της είπαν ο αδελφός της και η γυναίκα του μετά το τραγικό δυστύχημα. «Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι κάποιος σκότωσε το παιδί. Δεν ξέρανε τίποτα. Πώς πήγαν να το πάρουν, τι έγινε, δεν ξέρουμε. Δεν έχω άλλο κουράγιο, περνάμε έναν Γολγοθά. Είμαστε άνθρωποι με αρχές, έτσι μας έχουν μεγαλώσει. Μακάρι όλοι οι γονείς να μεγάλωναν τα παιδιά τους όπως τα μεγάλωσε ο αδελφός μου και η νύφη μου» δήλωσε στη συνέχεια.