Ελεονώρα Μελέτη: Για πρώτη φορά δείχνει το πρόσωπο της κόρης της κι αποκαλύπτει γιατί γκρινιάζει στον μπαμπά της

Δημοσιεύθηκε στις

Η Ελεονώρα Μελέτη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Πάρο, με την μοναχοκόρη της Αλεξάνδρα και τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

H οικογένεια αρχικά ταξίδεψε στην πατρίδα της Κεφαλονιά και συνέχισε στο κυκλαδίτικο νησί. Η παρουσιάστρια έχει χαλαρώσει πλήρως από τις επαγγελματικές της  υποχρεώσεις, και στο μυαλό της στροβιλίζουν διάφορες σκέψεις. Πως ανακάλυψε 5 χρόνια πριν στην Πάρο, ότι είναι έγκυος, πως κύλησε εκείνο το καλοκαίρι και πως έφθασε στο σήμερα, να απολαμβάνει τις διαφορές που ε΄πιε με την κόρη της.

Η Ελεονώρα Μελέτη με εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε πολλά στους ακόλουθους της για την έναρξη της εγκυμοσύνης της, αλλά και για τις συνήθειες της κόρης της, Αλεξάνδρα.

«Σαν σήμερα πριν 5 χρόνια ήξερα ήδη 5 μέρες πως είμαι έγκυος 9 εβδομάδων. Το έμαθα την πρώτη μέρα διακοπών μου στη Πάρο. Δεν ένιωθα πολύ καλά. Είχα στομαχικές διαταραχές, νεύρα, ( πολλά νεύρα) κ καούρες. Έκανα εντελώς προληπτικά κ μετά από πίεση ένα τεστ εγκυμοσύνης, μόνο κ μόνο για να βεβαιωθώ ότι ΔΕΝ είμαι έγκυος ώστε να λυσσάξω στο σερφ. Κ βέβαια καθόλου ΔΕΝ έκανα σερφ εκείνο το καλοκαίρι.

Σήμερα 5 χρόνια μετά, η Αλεξάνδρα έχει ήδη περάσει 4 καλοκαίρια στη Πάρο, τρέχει , παίζει κ τρώει παγωτά σε εκείνη τη παραλία που το 2017 επεξεργαζόμουν χυμένη σε μια ξαπλώστρα, τα εναλλασσόμενα συναισθήματα απόλυτης ευτυχίας και χαράς, με την απόλυτη απόγνωση των συμπτωμάτων της εγκυμοσύνης κ της αγωνίας για το μέλλον.

Όλα αυτά, ενώ έτρωγα εμμονικά κάπαρη, φέτα κ ελιές με λίγη χωριάτικη σαλάτα. Εννοείται ήμουν βέβαιη πως θα κάνω γιο

Τελικά η Αλεξάνδρα, αγαπάει τα «παπούτσια με διαμάντια», γκρινιάζει στο πατέρα της που δεν της έχει πάρει διαμάντι ροζ με φούξια γκλιτερ , ακόμα δε βουτάει κεφάλι στο νερό, φωνάζει «νααααα η μαμααααα μου» όταν βλέπει μωβ πανιά στα βαθιά, κ όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει μαγείρισσα.

Για κάποιο λόγο αυτές τις μέρες σκέφτομαι συνέχεια το πως περνούν τα χρόνια… Ποια χρόνια? Σε δέκα μέρες θα ‘μαστε για σύσκεψη στον Γέρακα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)