Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με ακάλυπτη την κοιλιά της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Άλλη μια φωτογραφία της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα.

Η εκρηκτική pop star και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία περιμένουν το διάδοχο (φήμες θέλουν το μωρό να είναι αγόρι) τέλος Φερβουαρίου.


«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά», δήλωσε στην πρώτη της συνέντευξη ως εγκυμονούσα στο περιοδικό Vogue, η Ελένη Φουρέιρα.

Πλέον η ίδια, νιώθει πιο σίγουρη για αυτή την όμορφη περίοδο που βιώνει και δεν διστάζει να μοιραστεί φωτογραφίες και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτό έκανε και το πρωί  όπου ανήρτησε μια φωτογραφία από τα backstage της φωτογράφισής της για το περιοδικό. Όπως θα δεις, η μέλλουσα μανούλα ποζάρει στον καθρέφτη της, με κοντό μπλουζάκι και όπως θα δεις η κοιλιά της έχει μεγαλώσει αρκετά.

Ελένη Φουρέιρα: Ποζάρει με ακάλυπτη την κοιλιά της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη