Έλενα Ασημακοπούλου για τις αποτυχημένες εγκυμοσύνες: «Όταν έφαγα το πρώτο χαστούκι, πέρασα δύσκολα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μοντέλο, παρουσιάστρια, ηθοποιός, επιχειρηματίας, σχεδιάστρια και... παραδοσιακή μαμά, με σπάνιες δεξιότητες μίας old school νοικοκυράς! Ανοίγει φύλλο, πλένει τα χαλιά κάνει κι ένα giveaway και το ταψί είναι πάντα στον φούρνο. Απορίας και θαυμασμού άξιον. Ο λόγος για την λαμπερή Έλενα Ασημακοπούλου!

Για την ηθοποιό δεν ήταν μια εύκολη χρονιά, αφού χώρισε από τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο και μεγαλώνει μόνη της την μοναχοκόρη της, Μαρία, αφού ο μπαμπάς της μένει πλέον μόνιμα στην πατρίδα του Ιταλία.


«Η  Μαρία ζει στην Ελλάδα, ο πατέρας της έρχεται και τη βλέπει μερικές μέρες τον μήνα. Πηγαίνει κι αυτή στις διακοπές. Όμως την έχω εγώ, η καθημερινότητά της είναι εδώ, έχει τα διαβάσματά της, τον κύκλο της, τις φίλες της» εξήγησε και συνεχίζοντας επισήμανε ότι: «Ήταν δύσκολη η προσαρμογή της στο γυμνάσιο. Ήταν όλο πολύ τεράστιο για εκείνη, κι οι καθηγητές και τα μαθήματα... Τώρα έχει αρχίσει και εγκλιματίζεται. Είναι ώριμο παιδί. Είναι πολύ καλή μαθήτρια, πολύ επιμελής» είπε στην Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμά-δες.

Η Έλενα Ασημακοπούλου τόνισε ότι είναι πολύ φίλες με την κόρη της κι αν ένα βράδυ δεν έχει κανονίσει κάτι με φίλες της, βγαίνει με την κόρη της. «Είναι μια μικρή κυρία, πολύ μικρή ήταν έτσι. Κάνουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί.»

Η ηθοποιός μίλησε και για τις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες που είχε στο παρελθόν, μετά τη γέννηση της κόρης της. «Για πολλά χρόνια, δεν ήταν μια καλή περίοδος στη ζωή μου. Με είχε ρίξει πάρα πολύ ψυχολογικά. Για να περάσεις τρεις αποτυχημένες εγκυμοσύνες, όπως εγώ... Γιατί κι εγώ ήθελα να κάνω γρήγορα παιδί μετά τη Μαρία, για να μην έχουνε μεγάλη διαφορά ηλικίας, αλλά μπαρούφες», είπε αρχικά.

«Δεν είναι και κάτι, εντάξει. Απλά βιαζόμουν λίγο κι όταν έφαγα το πρώτο μου χαστούκι και πέρασα δύσκολα, είπα "ώπα, κάπου εδώ θα σταματήσω λίγο για να πάρω τον χρόνο μου και θα συνεχίσω"», συμπλήρωσε.

Όπως είπε, η κόρη της σε αντίθεση με τις επόμενες εγκυμοσύνες της, ήρθε στη ζωή της πολύ εύκολα, στην ηλικία των 27 ετών.

«Μετά από τέσσερα χρόνια μπήκα τελικά, στη διαδικασία αυτή γιατί ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο. Μας συνέβησαν και πολλά οικογενειακά προβλήματα, με απώλειες δικών μας ανθρώπων. Εκείνη την περίοδο, δεν πήρα κάποια ψυχολογική υποστήριξη, μετά όμως συμβουλεύτηκα μια φίλη, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ», δήλωσε.

«Σίγουρα δεν πρέπει να τα παρατάς αν όντως θες κάτι πάρα πολύ να γίνει, όπως συγκεκριμένα μια εγκυμοσύνη, αλλά το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο θέμα που πρέπει να λύσει μια γυναίκα», συμπλήρωσε.

«Δεν ήμουν καλή σε αυτό και δεν πέρασα και τόσο πολύ καλά στο κομμάτι της παρουσίασης» είπε η Έλενα Ασημακοπούλου.