Έγκυος η Ευαγγελία Αραβανή - Περιμένει το πρώτο της παιδί

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Eυαγγελία Αραβανή έχει αποστασιοποιηθεί από τις κοσμικές εκδηλώσεις και τα τηλεοπτικά δρώμενα. Το πρώην μοντέλο τα τελευταια χρόνια κρατά μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Τώρα μαθαίνουμε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, με τον σύντροφό της Σπύρο Λάζαρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ ακόμα δεν έχει πάρει πολλά κιλά. Μάλιστα σε πρόσφατη εμφάνισή της στο πολυτελές εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια, η Ευαγγελία Αραβανή ήταν εκθαμβωτική με άψογη σιλουέτα και τίποτα δεν μαρτυρούσε το μυστικό της κύησή της.


Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης είναι ζευγάρι τα τελευταία 3,5 χρόνια, ενώ ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη στο Ψυχικό.

Ο επιχειρηματίας και η παρουσιάστρια κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και κρατούν την προσωπική τους ζωή ιδιαίτερα προστατευμένη. Η Ευαγγελία Αραβανή, μετά την παρουσίαση του πρώτου My Style Rocks απέχει από την τηλεόραση, ενώ βρίσκεται συχνά στον Πόρο, εκεί όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Σπύρος Λάζαρης