Δωροθέα Μερκούρη: Οι... διαφορετικές διακοπές στη Μύκονο με τις κόρες τις Ηλέκτρα και Γαία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τις καλοκαιρινές τις διακοπές περνά στη Μύκονο η Δωροθέα Μερκούρη με τις δυο της κόρες, την Ηλέκτρα και τη Γαία.

Η πρωτότοκη σπουδάζει στην Ολλανδία και επέστρεψε στην Ελλάδα για να δει την οικογένεια της και να κάνει τις βουτιές της, ενώ η μικρή Γαία ασχολείται στην Ελλάδα με τον μόντελινγκ και το influence. ( Η Γαία έχιε πολυετή σχέση με τον γιο ττης Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο).


Δωροθέα Μερκούρη: Οι... διαφορετικές διακοπές στη Μύκονο με τις κόρες τις Ηλέκτρα και Γαία

Η Γαία, μικρή κόρη της Δωροθέας

«Τα αγγελούδια μου 🤎 τα καλύτερα παιδιά που μπορεί να έχει μια μαμά. Ηλέκτρα & Γαία» έγραψε κάτω από την ανάρτηση της, η περήφανη μαμά - κουκουβάγια (όπως θα έκανε κάθε μαμά).

Δείτε και το βίντεο με τη μεγάλη της κόρη Ηλέκτρα, που σπουδάζει στην Ολλανδία

Και οι τρεις ταξίδευσαν στο νησί των Ανέμων, αλλά μακριά από τις κοσμικότητες, προσπάθησαν να ζήσουν τις παραδόσεις. Μάλιστα η μαμά Δωροθέα, η οποία είναι εξαιρετική μαγείρισσα, βρήκε φρέσκες ντόπιες ντομάτες κι ετοίμασε μια σπιτική γνήσια μακαρονάδα pomodoro.

“Χαίρομαι τόσο πολύ όταν μπορώ να φτιάξω ένα πραγματικό σπιτικό πομοντόρο 🍅 με ντόπιες ντομάτες από την περιοχή του Αγλαρίου στη Μύκονο. Αυτό το νησί μπορεί ακόμα να μου δώσει μια παραδοσιακή αίσθηση και χαλαρούς χρόνους ζωής,  στους φίλους μου Σπύρο και Δήμητρα, στον παράδεισο της παραλίας της Μυρσίνης @mykonos_beachouse σας ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές. Σας ευχαριστώ φιλαράκια μου, για την κυκλαδίτικη ομορφιά που κρατάτε με τόσο σεβασμό στην παράδοση. ❤️🧿🇬🇷📌#mirsinibeach #unspoiledmykonos

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζυμαρικά, λόγω της καταγωγής της από την Ιταλία. Μαγειρεύει συχνά πάστα και μας δίνει χρήσιμες συμβουλές.

Πριν από δύο εβδομάδες βρέθηκε στην πατρίδα της Ιταλία, για να επισκεφτεί την οικογένεια της που ζει εκεί και για να παραβρεθεί σε βάφτιση, με την ανιψιά της να παίρνει το όνομα της Δωροθέα.