Δωροθέα Μερκούρη: «Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Μπράβο»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η νεότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, η Γκάια, διοργάνωσε τη δική της επίδειξη μόδας και φυσικά, η μητέρα της ήταν δίπλα της σε αυτό το νέο εγχείρημα.

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες, η Δωροθέα Μερκούρη ρωτήθηκε πώς αισθάνεται για την επίδειξη της κόρης της και απάντησε με χιούμορ: «Πάρα πολλή ζέστη αισθάνομαι... Η ζωή είναι αυτή που βλέπετε αλλά είναι και κανονική ζωή. Μπαίνεις στο αυτοκίνητο, ζεσταίνεσαι, πρέπει να πας να ετοιμαστείς... Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και περήφανη για την Γκάια, που κάνει αυτά τα μικρά της βήματα και σιγά σιγά ακολουθεί αυτό που της αρέσει».


Στη συνέχεια, όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τη σχέση της με την κόρη της, η Δωροθέα Μερκούρη απάντησε, «Είπε η κόρη μου ότι είμαι υποστηρικτική; Α, μπράβο. Οι εφηβείες είναι δύσκολες και το λέω για να το ακούσουν κι άλλες μητέρες. Στην Γκάια υπάρχει ακόμη μια εφηβική συμπεριφορά, γιατί είναι μικρή. Επειδή το παιδί πρέπει να φύγει από το σπίτι, η σχέση γίνεται τόσο ανυπόφορη, που η φύση το κάνει έτσι για να υπάρξει αυτό το "ξεκόλλημα" του γονιού από το παιδί και του παιδιού από το σπίτι, έτσι ώστε να πεις "φτάνει, φύγε"».

Από την πλευρά της η Γκάια είπε πως πέρασαν δύσκολα με τη μητέρα της στην εφηβεία της, αλλά τώρα έχουν μια υπέροχη σχέση.

«Φυσικά και είναι περήφανη η μητέρα μου. Μου το λέει κάθε μέρα ότι είναι περήφανη. Της μοιάζω κι εκεί που θέλω κι εκεί που δε θέλω…» ανέφερε σε άλλο σημείο η νεαρή κοπέλα.

«Δε κάνω ποτέ κανένα πλάνο το καλοκαίρι. Είμαι άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Γενικά, δε μου αρέσει να ξέρω τι θα κάνω, αποφασίζω την τελευταία εβδομάδα που θα πάω. Η μητέρα μου τον τελευταίο χρόνο έχει ηρεμήσει αρκετά, πολλές φορές ξεχνάω να της πω που θα πάω… Αυτό πήρε χρόνια για να γίνει έτσι ωραίο όπως είναι τώρα. Περάσαμε δύσκολα, μια εφηβεία τεράστια, ήταν ατελείωτη. Τώρα έχουμε βρει τη σχέση μας, τα βρίσκουμε ωραία χωρίς πολλά πολλά» αποκάλυψε η Γκάια Μερκούρη.