ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 

 


Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας. διαβάστε  τι εξετάσεις μπορείτε να κάνετε και ποιά είναι τα κέντρα που λειτουργούν:

- ΜΗΤΕΡΑ
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, ο όμιλος ΥΓΕΙΑ προσφέρει δωρεάν σε όσες γυναίκες επισκεφτούν το ΜΗΤΕΡΑ από τις 09:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, το Ατομικό Πρόγραμμα Εξωτερικών Ιατρείων «1 χρόνο υγεία» και έναν Δωρεάν Προληπτικό Έλεγχο Αναιμίας.Το συνδρομητικό αυτό πρόγραμμα έχει διάρκεια ενός έτους και περιλαμβάνει δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς 34 ειδικοτήτων του ομίλου ΥΓΕΙΑ, σημαντικές εκπτώσεις σε μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις και δωρεάν χρήση τηλεφωνικού κέντρου για ιατρικές συμβουλές όλο το 24ωρο.Οι παραπάνω παροχές υγείας διενεργούνται στα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ και στα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του oμίλου ΥΓΕΙΑ, το Πολυϊατρείο Αθηνών BΙΟ- CHECK στο κέντρο της Αθήνας και το Πολυϊατρείο Δυτικής Αθήνας, στο Περιστέρι.

- ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΛΑΝ

Με ένα ευρύ φάσμα δωρεάν ιατρικών επισκέψεων και τη διοργάνωση ειδικής ενημερωτικής – επιστημονικής ημερίδας, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν συμμετέχει  την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.
Ειδικότερα, η Διοίκηση  και η Επιστημονική Επιτροπή των ιατρών του Νοσοκομείου σχεδίασαν και οργανώνουν δύο παράλληλα προγράμματα αφιερωμένα στη γυναίκα που καλύπτουν:
Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε 12 βασικές ειδικότητες στα  τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, για κάθε γυναίκα που θα εξετασθεί την ίδια ημέρα, κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ.
Τα Εξωτερικά Ιατρεία που θα υποδέχονται επισκέπτριες για δωρεάν έλεγχο είναι:
Κέντρο Γενικής Γυναικολογίας

Κέντρο Μαστού
Κέντρο Γυναικολογικής Χειρουργικής
Κέντρο Γυναικολογικής Ουρολογίας & παθήσεων
Κέντρο Ορθοπεδικής Ιατρικής
 Κέντρο Οφθαλμού Κέντρο Παθολογίας
Κέντρο Διαβήτη Κέντρο Δερματολογίας
 Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Χειρουργικής
Κέντρο Ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων
Κέντρο Πνευμονολογίας & διακοπής Καπνίσματος
Κέντρο Καρδιολογικών παθήσεων
Ενημέρωση  του κοινού μέσα από ανοικτή  επιστημονική  ημερίδα, με   θέμα « Η ΓΥΝΑΙΚΑ & Η ΥΓΕΙΑ », που θα περιλαμβάνει και διαδραστική συζήτηση με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων (Στρογγυλό Τραπέζι) και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00μ.μ.
- ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις θα μπορούν να πραγματοποιήσουν ανασφάλιστες γυναίκες, την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 Μαρτίου, στο Αρεταίειο Νοσοκομείο.Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο, θα προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν εξετάσεων με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.
Όσες προσέλθουν θα πραγματοποιήσουν γυναικολογική εξέταση που περιλαμβάνει και Τεστ ΠΑΠ από το εξειδικευμένο προσωπικό της Β´ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Οι ώρες προσέλευσης είναι από τις 09.00 μέχρι τη 13.00.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να ζητηθούν από τους Ε. Κανάκη, Γ. Γιαννούλη, Αρεταίειο Νοσοκομείο, Βασ. Σοφίας 76, 11528. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα: 210 7217835, 210 7286353, Fax: 210 7233330 και e-mail: geocre@aretaieio.uoa.gr.