Δημήτρης Σκουλός: Γεννήθηκα για να είμαι μπαμπάς - Είμαι full time κοριτσομπαμπάς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο διάσημος φωτογράφος, Δημήτρης Σκουλός, βρέθηκε στον καναπέ της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για την σύζυγό του και τις δύο κόρες του, την 11χρονη Μάιρα και την 3χρονη Ρέα, οι οποίες λατρεύονται μεταξύ τους.

Τα κοριτσάκια του έχουν 8,5 χρόνια διαφορά, και όπως είπε «Συνέβη, το θέλαμε το δεύτερο παιδί. Εγώ θα ήθελα και 3, και 4, αν μπορούσα. Και η Τζέλα θα ήθελε, αν ήταν πιο νέα, αν είχε αντοχές, γιατί δεν είναι εύκολο»


Μάλιστα όπως επισήμανε εξαρχής: «Γεννήθηκα για να είμαι μπαμπάς».

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στις κόρες του: «Είμαι full time κοριτσομπαμπάς. Τρεις γυναίκες και η Cookie, το μαλτεζάκι μας. Μου λένε “άρχοντας είσαι” και λέω “τι λες παιδί μου δουλάρα είμαι”. Όλη τη μέρα είναι “μπαμπά, μπαμπά”».

Επίσης, πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου είναι αυτή που φροντίζει τα παιδιά όταν λείπω. Πολύ δύσκολο. Όταν η μεγάλη μου ήταν πιο μικρή και καθόμουν στο πάτωμα αξία παίζαμε μαζί, λες και με χτύπαγαν 10 ήμουν. Πολύ δύσκολο. Έλεγα να πάω αύριο δουλειά να ξεκουραστώ λίγο, να πάρω ενέργεια.  Στην ηλικία που είμαι κατάλαβα ότι γεννήθηκα για να είμαι μπαμπάς. Ο ελεύθερος χρόνος μου είναι τα παιδιά μου, δεν κάνω κάτι άλλο, λίγο αθλητισμό κάνω και όλο το υπόλοιπο είναι για τα παιδιά μου. Δεν πάω σε πάρτι, δεν πάω σε καλέσματα...».

Ο Δημήτρης Σκουλός για την οικογενειακή του ζωή σημείωσε: «Πολλές φορές λένε ότι η ζωή δεν σταματάει όταν κάνεις παιδιά, αλλά από το πρωί που ξυπνάω μέχρι που κοιμάμαι ο νους μου είναι στην οικογένειά μου. Οι προκλήσεις για ένα ζευγάρι μετά από ένα παιδί είναι καθημερινές. Από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι όλη την ημέρα από πάνω: δραστηριότητες, να αλλάξουμε πάνες, να φάνε, να διαβάσουν να κοιμηθούν, όλη μέρα από πάνω.».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η σωστή απάντηση είναι ότι “το ζευγάρι πρέπει να βρίσκει χρόνο και όλες αυτές τις βλακειούλες από ανθρώπους που δεν έχουν 2-3 παιδιά ή έχουν πέντε νταντάδες” και τα μεγαλώνουν αυτές. Εγώ που τα μεγαλώνω με τη γυναίκα μου, ναι βρίσκουμε χρόνο, αλλά είναι περιορισμένος. Όταν είσαι 20 χρόνια μαζί, χάνεται ο ρομαντισμός και σε δένουν άλλα πράγματα. Με την Τζέλα είμαστε 20 χρόνια. Γνωριστήκαμε τυχαία, ήθελε να μου προξενέψει μια φίλη της, αλλά εγώ δεν ήθελα τη φίλη... Είναι η γυναίκα μου, το κορίτσι μου, η φίλη μου, το στήριγμά μου, το λιμάνι μου, ο άνθρωπός μου».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή τους, σημείωσε πως: «Προσπάθησα να δείξω στις κόρες μου ότι η τηλεόραση είναι ένα μέρος της δουλειάς μου και τίποτα περισσότερο. Δεν είμαι καλύτερος επειδή είμαι μπροστά από μία κάμερα» ανέφερε στην Τζένη Θεωνά.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια είπε πως έχει για μεγαλύτερη αδερφή με την οποία ήταν πάντα πολύ δεμένοι.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του στο βίντεο