Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η μεγαλύτερη παιδική σκανδαλιά του!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η μεγαλύτερη παιδική σκανδαλιά του!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξομολογείται στη Ζωή Κρονάκη την μεγαλύτερη παιδική σκανδαλιά του: 

"Ως μοναχογιός και μοναχοπαίδι έπρεπε να ανακαλύπτω παιχνίδια να παίζω μόνος μου για να περνάει και η ώρα. Όταν ήμουν μικρός λοιπόν έπαιρνα έναν καλόγερο, ξέρεις την κρεμάστρα, και έκανα ότι είναι μικρόφωνο. Πήγαινα λοιπόν στο σαλόνι και ανέβαινα πάνω σε ένα τραπεζάκι το οποίο στο πάνω μέρος είχε τζάμι και από κάτω ένα σκάλισμα και έκανα συναυλίες. Εβαζα το στερεοφωνικό να παίζει και ανάλογα με τα τραγούδια που έπαιζαν εγώ έκανα τη δική μου συναυλία.

Στις "συναυλίες" μου, λόγω και της εποχής εκείνης, κυριαρχούσε ο Ρουβάς!
Το αστείο είναι ότι είχα και έναν σκύλο τον οποίο έβαζα απέναντι να με παρακολουθεί. Παρακολουθούσε τις συναυλίες με πολύ προσοχή. Ήταν ο μεγαλύτερος μου fan, ήταν groupie.
H αταξία λοιπόν που έκανα, καθότι ήμουν λίγο χοντρούλης τότε, ήταν ότι μια φορά που έκανα το Ρουβά πάνω στο γυάλινο τραπεζάκι και χόρευα πάνω στο τζάμι, το τραπεζάκι έσπασε. Όταν με ρώτησε η μαμά μου τι έχει συμβεί, της είπα ότι απλά μου έπεσε ένα ποτήρι και έσπασε το τζάμι. Δεν το παραδέχτηκα ποτέ και όχι μόνο δεν το παραδέχτηκα ποτέ, συνέχισα να κάνω τις συναυλίες μόνος μου. H μαμά μου δεν το έχαψε ποτέ διότι άκουγε κανονικά τη συναυλία.
Εγώ όχι μόνο δεν έκρυβα τις συναυλίες αλλά άνοιγα και τις μπαλκονόπορτες και ένιωθα οτι ο κόσμος ήθελε να ακούσει εμένα να κάνω τη συναυλία."
"