«Διαζύγιο βόμβα»: Χώρισαν Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη - Προτεραιότητα ο γιος τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να  βάλουν τέλος στο γάμο τους και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από σχεδόν πέντε χρόνια σχέσης (εκ των οποίων τα τρία παντρεμένοι).

Μάλιστα προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός, καθώς το ζευγάρι φαινόταν πολύ δεμένο, και μάλιστα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν στο πλευρό της συζύγου του, Λένας Δροσάκη σε όλη τη διαδικασία της καταγγελίας για σεξουαλική παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο ηθοποιός ήταν παρών σε όλη τη διαδικασία της δίκης στηρίζοντας όχι μόνο τη σύζυγό του αλλά, και όλα τα θύματα.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό Μας», οι δυο γνωστοί ηθοποιοί δεν είναι πια μαζί εδώ και τρεις μήνες περίπου και μάλιστα δεν μένουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Λένα Δροσάκη: Η πρώτη αντίδραση

«Υπάρχει ένα παιδί κι αυτό είναι η προτεραιότητά μου. Είναι σε μία τρυφερή ηλικία που πρέπει να σεβαστούμε. Γι’ αυτό και δεν επιθυμώ να προχωρήσω σε περαιτέρω σχόλια» δήλωσε στον Σκάι, η ηθοποιός, η οποία πάντα κρατά χαμηλούς τόνους και ως μαμά θέλει τώρα να προστατεύσει το ποίδι της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Drosaki (@lenakidrs)