Δίας στον Κριό: Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο - Κερδισμένοι και χαμένοι

Δημοσιεύθηκε στις

Στις 11.5.22 ο πλανήτης της τύχης και της αισιοδοξίας πέρασε στο ζώδιο του Κριού εγκαταλείποντας το ζώδιο των Ιχθύων για λίγους μήνες (θα επιστρέψει και πάλι στους Ιχθύς στις 29.10.22 μέχρι 20.12.22). Στον Κριό θα παραμείνει μέχρι τις 28.10.22 χαρίζοντας την εύνοιά του σε όλους, αλλά περισσότερο θα νιώσουν αυτή την πλανητική αλλαγή τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος). Επίσης, επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Ο Δίας, χρειάζεται περίπου δώδεκα χρόνια για να κάνει μια πλήρη περιφορά στον ζωδιακό κύκλο. Με λίγα λόγια, βρισκόταν και πάλι στον Κριό το 2010 – 2011. Τι είχε συμβεί λοιπόν τότε στις ζωές μας; Ήταν χρονιές κατά τις οποίες θέσαμε νέους στόχους; Είχαμε πάρει μεγάλες αποφάσεις; Μας είχε χαμογελάσει η τύχη σε κάποιο θέμα; Πιθανότατα, κάτι τέτοιο θα συμβεί και τώρα. Γιατί ο Κριός είναι ένα ζώδιο έναρξης καταστάσεων και με τον Δία εκεί, είναι γεγονός, πως πολλοί από εμάς μπορεί να περάσουμε τώρα σε ένα νέο κεφάλαιο ζωής, να βάλουμε τις βάσεις για κάποια μεγάλη αλλαγή ή να βρούμε το θάρρος να ξεκινήσουμε κάτι που ίσως να το σκεφτόμασταν καιρό τώρα, αλλά δεν το κάναμε πράξη. Με τον ευεργέτη Δία, στο ζώδιο της Αρχής (Κριός) μπορούμε τώρα να ονειρευτούμε την ζωή που θέλουμε και φυσικά να στοχεύσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται! Ας πούμε πως είμαστε στο σημείο μηδέν και τώρα αρχίζει ένας καινούργιος δωδεκαετής κύκλος! Καίγεσαι για τα όνειρά σου; Γιατί αυτό είναι ο Κριός! Η σπίθα που δίνει φωτιά στα όνειρα!

Κριός

Όταν φιλοξενείς τον Δία στο ζώδιό σου, όλα είναι πιθανά και λιγάκι πιο ανάλαφρα! Οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας, την στιγμή αυτή, είστε σε θέση να το καταφέρετε. Ανεβασμένη διάθεση και εύνοια σε σχέσεις, σπουδές, ταξίδια, επαγγελματικούς στόχους.

Ταύρος

Αυτήν την περίοδο, θα έχετε την αίσθηση πως υπάρχει ένας φύλακας άγγελος στο πλευρό σας. Ίσως τώρα να είναι μια εποχή προετοιμασίας για κάτι το οποίο θα είστε σε θέση να δείτε σε ένα χρόνο από τώρα, όταν ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο.

Δίδυμος

Μέχρι και τις 28.10.22, θα βρείτε υποστήριξη και θα περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους, ομάδες και παρέες. Θα είστε ακόμη πιο εξωστρεφείς και δημοφιλείς. Θα κοιτάτε το αύριο με πιο αισιόδοξη ματιά και είναι η στιγμή για να θέσετε τους πιο μεγαλεπήβολους στόχους.

Καρκίνος

Ένας επαγγελματικός στόχος, μπορεί τώρα να πάρει σάρκα και οστά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συνοδεύεται και από εξαιρετική αμοιβή. Θα έχετε πιο έντονη την ανάγκη να δώσετε την βοήθειά σας στους ανθρώπους γύρω σας.

Λέων

Ο πλανήτης της τύχης, βρίσκεται στον οίκο που κυβερνά (τον ένατο) και σας χαρίζει απλόχερα εύνοια σε θέματα επαγγελματικά ή σπουδών. Ίσως τώρα να κάνετε κάποιο μεγάλο ταξίδι, να μάθετε κάτι καινούργιο, να δείτε τα πράγματα πιο φιλοσοφημένα και να αποκτήσετε πεποιθήσεις γύρω από σημαντικά θέματα.

Παρθένος

Ο Δίας, σας προσφέρει οικονομική «προστασία», επιστροφές χρημάτων και καλύτερη έκβαση σε ότι έχει να κάνει με συναλλαγές ή τράπεζες. Επίσης, θα είναι τώρα πιο εύκολο να βρείτε λύσεις και να έχετε υποστήριξη σε θέματα σωματικής ή ψυχικής υγείας.

Ζυγός

Οι σχέσεις, ο έρωτας και ο γάμος (που τόσο πολύ σας απασχολούν σαν θέματα) γίνονται ακόμη μεγαλύτερη προτεραιότητα και φυσικά ευνοούνται! Με τον Δία να βρίσκεται απέναντί σας, ευχηθείτε και θα σας έρθουν τα καλύτερα σε θέματα σχέσεων και όχι μόνο.

Σκορπιός

Η είσοδος του Δία στον Κριό, σημαίνει για εσάς καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες, καλύτερες συνεργασίες και άνθιση στον τομέα της δουλειάς. Οι καθημερινές υποθέσεις, θα τρέξουν τώρα πιο εύκολα.

Τοξότης

Με τον Δία στον πέμπτο οίκο σας, το μυαλό σας θα τρέχει σε φλερτ, έρωτες και απολαύσεις! Είναι ένας οίκος χαράς, ταλέντων και δημιουργίας. Θα σας φέρει καλές επαγγελματικές προοπτικές, αυτοπεποίθηση και πιο αισιόδοξη διάθεση. Διάφορα θέματα των παιδιών σας, μπορούν τώρα να εξελιχθούν θετικά.

Αιγόκερως

Εάν το προηγούμενο διάστημα, σας απασχολούσε κάτι σχετικά με το σπίτι σας, την οικογένεια, τους γονείς ή κάποιο ακίνητο, τώρα μπορεί να δοθεί η λύση που ζητούσατε. Θα έχετε καλύτερες ευκαιρίες λοιπόν στα θέματα του σπιτιού ή της καριέρας σας.

Υδροχόος

Εξωστρέφεια, επαφές και έντονη επικοινωνιακή διάθεση. Ευνοείται ιδιαίτερα η πνευματική δουλειά, τα ταξίδια, οι σπουδές. Ήρθε η ώρα για να διαφημίσετε την δουλειά σας και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με το διαδίκτυο.

Ιχθύς

Οικονομικό μπόνους, υπόσχεται ο Δίας από το ζώδιο του Κριού, μέχρι να επιστρέψει και πάλι στο ζώδιό σας στις 29.10.22. Στο διάλειμμα αυτό, σάς παρέχει απλόχερα την πολυτέλεια του χρόνου…να βρείτε όλα αυτά που αληθινά θέλετε και να τα ευχηθείτε και πάλι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2022!

Γιώτα Ανδρεάδου

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019