Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 προσκλήσεις για την παράσταση «Μαγικός Αυλός» αυτό το ΣΚ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το all4mama.gr, σας πάει θέατρο και αυτή την εβδομάδα. Και συγκεκριμένα, το Σάββατο 6/4 στις 17:30, και την Κυριακή 7/4 στις 12:00,  στην παιδική παράσταση «Μαγικός Αυλός» στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την κάθε παράσταση.

Πρόκειται για τις δύο τελευταίες παραστάσεις.


Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4/4. Τα ονόματα των τυχερών θα είναι στο Ταμείο του θεάτρου.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η δύναμη της αγάπης, της αλήθειας, της αυταπάρνησης και του ηρωισμού σε δύο πράξεις.

Ένα αγαπημένο έργο του Wolfang Amadeus Motsart σε λιμπρέτο Emanouel Schikaneder. Είναι η τελευταία όπερα που έγραψε ο μεγάλος συνθέτης. Το λιμπρέτο εκφράζει με συμβολικό τρόπο τα ανθρώπινα ιδεώδη του ΕυρωπαΪκού Διαφωτισμού τα οποία όμως παραμένουν πάντα επίκαιρα!

Η μουσική του Μαγικού Αυλού έχει τη δύναμη να ανοίγει δρόμους να καθοδηγεί και να αλλάζει προς το καλύτερο τη μοίρα και τις ζωές των ανθρώπων!

Ο Μαγικός Αυλός είναι ένα όμορφο παραμύθι, το οποίο προσεγγίζει την πραγματικότητα!

Ένα έργο γεμάτο από πλούσια συναισθήματα, όμορφες εικόνες, κοστούμια, σκηνικά, φωτισμούς, σπαθογραφίες, μουσική και τραγούδια!! Ένας ύμνος στην φαντασία και στα ευχάριστα όνειρα, που κάνει τα παιδιά να ονειρεύονται, να μάχονται, να ελπίζουν.......

Είναι η ιστορία του Πρίγκιπα Ταμίνο ο οποίος προσπαθεί να ελευθερώσει την πριγκίπισσα Παμίνα, την μητέρα της Βασίλισσα της Νύχτας, τον Βασιλιά Σαράστρο, αλλά και ολάκερη την πολιτεία από Μονόστατο τον μάγο! Σε αυτή του την προσπάθεια πολύτιμη βοήθεια προσφέρει ο Παπαγγένο – (άνθρωπος –πουλί) με τον Μαγικό Αυλό του!