Δανάη Μιχαλάκη: Η εξομολόγηση για την κόρη της – «Πελάγωσα την πρώτη μέρα»

Δημοσιεύθηκε στις

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Δανάη Μιχαλάκη μετά τη γέννηση της κόρη της, και όπως είπε θα μπορούσε να μιλάει ώρες για το παιδί της και τα χιλιάδες συναισθήματα που την πλημμυρίζουν.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Ναταλία Γερμανού, για τον ρόλο της ως μητέρα αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, και χαζομπαμπά, Γιώργο Παπαγεωργίου.


«Οι πρώτοι μήνες με τη μικρή είναι κάτι το απερίγραπτο, μπορώ να σου μιλάω ώρες και δεν θα φτάσω εκεί που θέλω. Μας έχει γεμίσει όλους με χιλιάδες συναισθήματα και κάθε μέρα είναι και κάτι διαφορετικό και πολύ πιο δυνατό», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

«Πιστεύω ότι όταν μία γυναίκα γίνεται μητέρα, νιώθει ότι μπορεί να τα κάνει όλα και ότι τα ξέρει όλα. Πελάγωσα την πρώτη μέρα αλλά τη δεύτερη ήταν σαν το έκανα από πάντα», εξομολογήθηκε η Δανάη Μιχαλάκη.

Όσον αφορά τη γνωριμία της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου η Δανάη Μιχαλάκη ανέφερε: «Η πρώτη μας γνωριμία με τον Γιώργο έγινε σε ένα κοκτέιλ μπαρ στη Σύρο που δούλευα εγώ. Το πρώτο μας ραντεβού ήρθε μετά από πάρα πολλούς μήνες. Η πρώτη μου επαφή με την μητέρα του Γιώργου, Φιλαρέτη Κομνηνού ήταν στην Επίδαυρο. Πήγαμε να την δούμε με τον Γιώργο στην Επίδαυρο και δέσαμε από την πρώτη στιγμή».