Δανάη Μιχαλάκη για την κόρη της: «Το πρώτο βράδυ ήταν δύσκολο, κοιτούσα κάθε ένα λεπτό αν αναπνέει

Δημοσιεύθηκε στις

«Ρωτούσα συνέχεια ό,τι μαμά είχα στο περιβάλλον μου. Η κόρη μου είναι σχεδόν τριών μηνών. Όπως έχω πει είναι κάτι πολύ απερίγραπτο, είμαι πολύ ερωτευμένη, είναι κάτι που ήθελα πολύ. Άλλαξε η ζωή μου προς το καλό! Τι ωραίος που είναι αυτός ο καινούργιος κόσμος. Όταν έχεις τόση ευτυχία, δεν φαίνεται η κούραση. Το πρώτο βράδυ ήταν “δύσκολο” γιατί κοιτούσα κάθε ένα λεπτό αν αναπνέει. Εκεί σου σκάει ότι “οκ, τώρα ξεκινάει”. Πήρα αυτή την κρυάδα αλλά την επόμενη ημέρα το πρωί ήμουν εντάξει.

Κάπως της είπα έλα να γνωριστούμε να σε μάθω και να με μάθεις. Το πιστεύω ότι υπάρχει μια μικρή επικοινωνία μεταξύ μας. Ο Γιώργος ενώ είναι γενικά στη ζωή πιο αγχώδης, μια χαρά ήταν. Είμαστε και οι δύο πολύ χαλαροί και ψύχραιμοι γιατί νιώθω ότι αυτό θέλει και εμείς λειτουργούμε καλύτερα έτσι. Δεν κοιμόμαστε πάρα πολύ αλλά μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτό! Στην οικογένειά μου μαζευτήκαμε όλοι μαζί και τους ανακοινώσαμε όσο βγάζαμε φωτογραφία», είπε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.


«Δεν ήμουν έγκυος όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα για την Παραλία. Ήταν συγκινητικό που έπαιξα με τον μπαμπά μου. Ήμασταν και οι δυο… Δεν ήμασταν Υπατία και Νικήτας αλλά Δανάη και Γιώργος. Κόρη και μπαμπάς που κάνουν μια σκηνή! Με την Γιούλικα ήμασταν ταυτόχρονα και οι δύο έγκυες και δεν το ήξερα, μου το είπε σε μια φωτογράφιση. Της έλεγα ότι σεναριακά θα είναι έγκυος η Υπατία γιατί είμαι και εγώ και με πήρε στην ακρούλα και μου είπε ότι είναι κι αυτή! Δηλαδή δύο βδομάδες έχουμε σχεδόν διαφορά. Έκανα γυρίσματα μέχρι τον 8ο μήνα. Είχα μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

Τέλος, η Δανάη Μιχαλάκη αναφέρθηκε στις δουλειές που έκανε πριν την υποκριτική αποκαλύπτοντας: «Από επαγγέλματα έχω κάνει τα πάντα! Από το να μοιράζω φυλλάδια στη λαϊκή μέχρι να δουλεύω σε ταβέρνα και σε ψητοπωλείο και σε καφέ. Για ένα κρεοπωλείο μοίραζα φυλλάδια στη λαϊκή και το θυμάμαι σαν χθες. Ότι μπορούσα να κάνω, το έκανα.

Στο ψητοπωλείο εργάστηκα σαν σερβιτόρα, στο τηλέφωνο στη λάντζα… τα πάντα! Ό,τι θες, έχω κάνει! Ήμουν ηθοποιός αλλά δεν είχα κάνει κάτι μέχρι τότε. Μετά από μήνες πήγα να δω μια παράσταση, τον «Αρίστο» όπου με είχε καλέσει ο Γιώργος, μήνες μετά τη Σύρο και εκεί έγινε το τζιζ».