Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απολαμβάνει τις διακοπές τους στους Παξούς, με την καλύτερη παρέα, τη γιαγιά του!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι γιαγιάδες είναι από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα των παιδιών. Και γιατί δεν τους χαλάνε χατήρι κατα "κακομαθαίνουν" και γιατί πολλές φορές τα φροντίζουν όταν οι γονείς είναι απασχολημένοι και γιατί πάντα έχουν μια ανοιχτή αγκαλιά να τα περιμένει. Όσο χρονών κι αν πας πάντα η σκέψη της γιαγιάς σε γεμίζει αναρίθμητα ευχάριστα συναισθήματα.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει κι αυτός ιδιαίτερη αδυναμία στη γιαγιά του. Κι απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί της. Ειδικά τα καλοκαίρια βρίσκονται μαζί στο αγαπημένο τους νησί τους Παξούς.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος επιλέγει να αποσύρεται τα τελευταία χρόνια στο νησί - κόσμημα του Ιουνίου. Άλλωστε την αγάπη του για τους Παξούς την έχουμε δει και μέσα από τις σειρές του αφού έχει γυρίσει κάποια από τα επιτυχημένα σίριαλ εκεί. Φέτος, μετά από 11 χρόνια επιστρέφει στην τηλεόραση και τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζει για το Mega, θα γίνουν και εκεί.

Προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές του με τη γιαγιά του. Και την απαθανάτισε με την  αγαπημένη της συνήθεια, που δεν είναι άλλη από το διάβασμα βιβλίων.

"Κάθε καλοκαίρι η ίδια εικόνα.Εκείνη και τα βιβλία της" έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ το ένα hashtag ήταν "μεγάλη αγάπη".

Τι γλυκιά εικόνα να συμπληρώσουμε εμείς και τι τύχη να έχεις τη γιαγιά σου μαζί σου!

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.