Χριστίνα Βίδου: «Ο πρώην σύζυγος μου ήθελε να αποτεφρωθεί και η κόρη μας να πετάξει την τέφρα του»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε, η ίδια και η 14χρονη σήμερα, κόρη της, Λορένα, όταν έφυγε από τη ζωή ο πρώην άντρας της, μίλησε η Χριστίνα Βίδου στην εκπομπή «Μπαμπάδες» της ΕΡΤ και τον Τάσο Ιορδανίδη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τη δύσκολη διαχείριση της κόρης της στην απώλεια του.


«Πήραμε διαζύγιο όταν ήταν η κόρη μου 4 ετών. Τότε ήταν ναι, μεν, μικρό το παιδί αλλά αντιλήφθηκε ότι ο μπαμπάς και η μαμά θα ζουν χωριστά. Μέχρι να προσαρμοστούμε όλοι, της ήταν και εκείνης δύσκολο. Πολύ δύσκολο», λέει αρχικά η Χριστίνα Βίδου.

«Είναι προτιμότερο να υπάρχει στο σπίτι αγάπη, από το να μην υπάρχει αγάπη. Εμείς δεν θέλαμε να συμβιβαστούμε γιατί θέλαμε το παιδί να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με αγάπη. Αν αυτό ήταν δύο ξεχωριστά σπίτια, θα ήταν δύο ξεχωριστά σπίτια. Αυτό όμως δεν έγινε από τη μία μέρα στην άλλη, δεν ήταν τίποτα εύκολο. Ήθελε πολλή δουλειά. Η απώλεια του μπαμπά της ήρθε όταν εγώ κατάλαβα ότι πήγα σε ψυχαναλυτή», προσθέτει στη συνέχεια η Χριστίνα Βίδου.

«Δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο για εκείνη αλλά μπορώ να πω με απόλυτη ειλικρίνεια ότι είμαι πάρα πολύ περήφανη για την κόρη μου. Ο Σωκράτης ήθελε να αποτεφρωθεί και η κόρη μας να πετάξει την τέφρα του. Δεν ξέρεις από τη μια τη βαθιά συγκίνηση και τον πόνο και από την άλλη μέσα μου το πόσο περήφανη ήμουν για αυτό το παιδί που το έκανε», συμπληρώνει κλείνοντας η Χριστίνα Βίδου.

Η