Χριστίνα Παππά: Η εξομολόγηση για την παιδική της ηλικία - Τι δεν συγχωρεί στον μπαμπά της

Δημοσιεύθηκε στις

Οι γονείς πολλές φορές καταφεύγουν σε κακοποιητικές μεθόδους για να συνετίσουν τα παιδιά τους. Ειδικά σε παλαιότερα χρόνια. Δεν είναι τυχαία η έκφραση "το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο". Μέχρι και σε ταινία το είδαμε, όπου η σφαλιάρα πήγαινε... σύννεφο.Όχι. Το ξύλο δεν βγήκε από τον Παράδεισο και μόνο να τραυματίσει ένα παιδί μπορεί: σωματικά ή ψυχικά.

Η Χριστίνα Παππά υπέστη κι αυτή μια μορφή... κακοποίησης στην παιδική της ηλικία. Σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στην Κατερίνα Καινούργιου και μιλώντας για τον γάμο που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία, η ηθοποιός προχώρησε σε μια αφοπλιστικά ειλικρινή εξομολόγηση…


«Εγώ από το σπίτι μου ήμουν πάρα πολύ καταπιεσμένη, έτρωγα το ξύλο της αρκούδας. Αν αργούσα να γυρίσω από το κολυμβητήριο, δεν πήγαινα εκδρομές, δεν έβγαινα όπως τα άλλα παιδιά. Είχα μια δύσκολη εφηβεία και πίστευα -με την όχι σωστή καθοδήγηση- ότι ο πρώτος έρωτας της ζωής μου ήταν μια διέξοδος να φύγω από το σπίτι», είπε η Χριστίνα Παππά.

«Η μαμά έδινε ξυλιές, ο μπαμπάς μού έκανε κάτι πολύ άσχημο για την παιδική μου ηλικία, μου είχε κουρέψει τα μαλλιά μου. Με κούρεψε. Το κρατάω μέσα μου και με στενοχωρεί. Είναι κάτι που δεν του το έχω συγχωρήσει», αποκάλυψε η Χριστίνα Παππά.

Τι απαίσια τακτική για να συνετίσεις ένα παιδί... Και μόνο η σκέψη προκαλεί θλίψη.