Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι με τις κόρες τους (vid)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Με το που ξεπετάχτηκαν οι μικρές ξεκίνησαν τα ταξίδια! O λόγος για τον Σάκη Τανιμανίδη και την Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι λατρεύουν τα ταξίδια και μάλιστα πριν γίνουν γονείς, σχεδόν κάθε μήνα έφευγαν στο εξωτερικό. Άλλωστε ο παρουσιαστής έχει κάνει καριέρα με ταξιδιωτική εκπομπή.

Τα τελευταία δύο χρόνια επικεντρώθηκαν στην εγκυμοσύνη και τη γέννηση των διδύμων τους. Τώρα όμως που οι μικρές τους Αριάνα και Φιλίππα έφτασαν οκτώ μηνών αποφάσισαν να κάνουν το πρώτο τους οικογενειακό  αεροπορικό ταξίδι. Οπλίστηκαν με υπομονή και ό,τι μπορούσαν να φανταστούν ότι θα τους χρειαστεί και χαρούμενοι αναχώρησαν για... άγνωστο προορισμό. Μάλιστα έβαλαν τους διαδικτυακούς τους φίλους να μαντέψουν. ΟΙ περισσότεροι απάντησαν Θεσσαλονίκη, που είναι και η πόλη καταγωγής του γνωστού παρουσιαστή.


Η γνωστή Influencer ενημέρωσε τους ακολούθους της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από το αεροδρόμιο της Αθήνας, αλλά και από την πτήση τους.

«Το πρώτο μας αεροπορικό ταξίδιιιιι!!! Περιττό να σας πω ΤΙ έχουμε κουβαλήσει μαζί μας! Μάντεψε τον προορισμό μας!» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο instagram.