Χριστίνα Κοντοβά: Τα παιχνίδια της κόρης με τον Τζώνη Καλημέρη στα χιόνια - «It’s a father & daughter thing...»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αρκετός κόσμος απέδρασε από το κλεινόν άστυ το τριήμερο, ανάμεσά τους και η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη και την κόρη τους Ada.

Οι τρεις τους επέλεξαν έναν αγαπημένο προορισμό, το Νυφαίο Φλώρινας, μέρος που είχαν βρεθεί και τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια ζει μοναδικές στιγμές αφότου ολοκληρώθηκε η υιοθεσία της μικρής Έιντα και επέστρεψε από την Ουγκάντα μόνιμα στην Ελλάδα.


Η μικρή φαίνεται να έχει προσαρμοστεί πλήρως στη χωρα μας, άλλωστε η απεριόριστη αγάπη που της προσφέρουν η μητέρα της Χριστίνα Κοντοβά και ο πατέρας της Τζώνη Καλημέρης είναι ο καλύτερος «γιατρός» για καθε «πληγή», που ενδεχομένως είχε.

Η γνωστή επιχειρηματίας και σχεδιάστρια, ο σύντροφος της και η κόρη τους βρέθηκαν στο Νυμφαίο το γραφικό χωριό της Φλώρινας όπου και πέρασε χαλαρές στιγμές με την Ada. Ανάμεσα στις αναρτήσεις που ανέβασε η Χριστίνα Κοντοβά, ξεχώρισε η φωτογραφία με τον Τζώνη Καλημέρη και την μικρή, Ada να παίζουν στα χιόνια

It’s a father & daughter thing (Είναι θέμα πατέρα και κόρης)» έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά. Ειναι εμφανής η χαρά της για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους, πατέρας και κόρη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Kontova (@ckontova)