Bridal collection 2016 by Vasia Tzotzopoulou

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Bridal collection 2016 by Vasia Tzotzopoulou

Bridal collection 2016 by Vasia Tzotzopoulou


Τα νυφικά της Βάσιας Τζοτζοπούλου είναι elegant, αέρινα, θηλυκά. Fragile…αυτή είναι η αίσθηση της φετινής collection. Καθαρές γραμμές, luxury υφάσματα που αγαπούν το γυναικείο σώμα. Μεταξωτά τούλια, γαλλικές δαντέλες, χειροποίητες τρέσες - δεμένα αριστοτεχνικά -δημιουργούν γυναικείες φιγούρες που αποπνέουν έναν αιθέριο δυναμισμό. Νυφικά εμπνευσμένα από τη δημιουργό τους και ραμμένα από τους καλύτερους επαγγελματίες στο Μιλάνο και την Αθήνα.

Τα υφάσματα και τα υλικά κάνουν τη διαφορά

Ένα όμορφο σχέδιο με άψογη ραφή δεν είναι αρκετό. 0ι πρώτες ύλες είναι ένας βασικός παράγοντας για να έχεις chic αποτέλεσμα, είναι το 50% της επιτυχίας. Έχοντας υπέροχα μετάξια, δαντέλες (αποκλειστικά από τον οίκο Sophie Hallette Paris), τούλια, τρέσες, κοφτά και τις βασικές γραμμές που κινείται, η Βάσια ξεκινά πάντα να πειραματίζεται για την κάθε νέα collection. Όπως λέει η ίδια: “ Όταν γυρίζω από τους δειγματισμούς και περιμένω να έρθουν τα υφάσματα από το εξωτερικό, κάνω σαν μικρό παιδί . Τα περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία. Όταν έρθουν, τα ανοίγω με τέτοιο ενθουσιασμό σαν να ανοίγω τα δώρα μου. Είμαι σίγουρη ότι για να κάνεις σωστά αυτή τη δουλειά , πρέπει να αγαπάς τα υφάσματα. Εμένα αρχικά αυτά με καθοδηγούν, παίζω μαζί τους, εμπνέομαι από αυτά”.

Υψηλές απαιτήσεις

Η Βάσια Τζοτζοπούλου έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις και από την ίδια και από τους συνεργάτες της. Ταξιδεύει πολύ, ενημερώνεται συνεχώς για τάσεις, νέα υλικά, νέες τεχνικές .Η κύρια συνεργάτης της εργάζεται στο Μιλάνο στον οίκο Dolce & Gabbana, ξέρει να διαχειρίζεται τις δαντέλες και το μεταξωτό τούλι όσο κανένας άλλος. Έρχεται μια φορά το μήνα στην Ελλάδα ενώ και η ίδια η Βάσια ταξιδεύει συχνά εκεί. Συνεργάζεται επίσης με επαγγελματίες στην Αθήνα με προϋπηρεσία σε μεγάλους οίκους, υψηλής ραπτικής. “Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα να έχεις καλούς συνεργάτες , να έχουν τεχνογνωσία και να μπορούν να μπουν στο μυαλό σου , να εκτελέσουν άψογα αυτό που έχεις φανταστεί. Νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό, είναι το πιο δύσκολο και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να τους βρω” τονίζει η ίδια.

Νυφικά με άποψη και χαρακτήρα

Η Βάσια εμπνέεται από κάθε νύφη ξεχωριστά. “Προσεγγίζω τα ρούχα ως ηθοποιός. Κάθε γυναίκα για μένα είναι η ηρωίδα ενός έργου. Ανάλογα με το έργο που πρωταγωνιστεί δημιουργώ το φόρεμα ή το νυφικό της.” “Αυτή τη μαγική επιρροή που έχει το κοστούμι σε έναν ηθοποιό μεταφέροντας τον σε μια άλλη διάσταση στον άνθρωπο που υποδύεται, θέλω να έχουν και τα ρούχα μου και τα νυφικά στις γυναίκες που τα φορούν. Να τις κάνουν να νοιώθουν όμορφες, μοναδικές, με αυτοπεποίθηση!”

Τη συλλογή νυφικών της Βάσιας Τζοτζοπούλου θα τη βρείτε στο χώρο της, Ξάνθου 5, Κολωνάκι. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vasiatzotzopoulou.com.

Για ραντεβού τηλεφωνείτε στο 210 7254765.

H bridal collection για το 2016

21-02-16_2756

21-02-16_2765

21-02-16_2788

21-02-16_2797

21-02-16_2818

21-02-16_2900

The Story behind the wedding dress…

Όπως όλους τους μεγάλους έρωτες τους συναντάμε τυχαία ... κάτι ανάλογο συνέβη με τη Βάσια και τα νυφικά.

Το 2002 άνοιξε το passion alley στο Κολωνάκι . Ένα μικρό και όμορφο στενάκι δίπλα στην πλατεία με μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα , από εκεί πήρε και το όνομα το passion alley (σοκάκι του πάθους).

Το αγάπησαν αμέσως οι γυναίκες , οι στυλίστες , τα περιοδικά .

Έγινε meeting point , όχι μόνο για να ψωνίσουν αλλά και για να ενημερωθούν ή για να συναντηθούν απλά , υπήρχε ένας διάχυτος ενθουσιασμός - αισιοδοξία .

Εκεί μπήκε και η πρώτη κοπέλα της οποίας σχεδίασε το πρώτο νυφικό όπου τυχαία βρέθηκε με τις φίλες της ψάχνοντας φορέματα οι ίδιες για το γάμο της. Ενώ δοκίμαζαν τα φορέματα, συνειδητοποιούν κάποια στιγμή ότι η ώρα έχει περάσει και πρέπει να φύγουν γιατί έχουν ραντεβού για να δουν νυφικά. Εκεί λοιπόν στα σκαλιά ξεκίνησε μια κουβέντα για το πως τη φανταζόταν η Βάσια ως νύφη. Αυτό ήταν! Δεν πήγαν ποτέ στο ραντεβού. " εσύ θα μου κάνεις το νυφικό , με κατάλαβες χωρίς να με ξέρεις ". “Ναι αλλά εγώ δεν κάνω νυφικά, θα είναι η πρώτη μου φορά” της απαντά η Βάσια. " και το νυφικό ένα φόρεμα είναι” της απάντησε “και εσύ κάνεις υπέροχα φορέματα , απλά τώρα θα το κάνεις λευκό !!! Μου αρέσει ο τρόπος που το προσέγγισες εσύ θα μου το κάνεις "

Και το έκανε!! ΄Όπως περιγράφει η ίδια η Βάσια: “Το έκανα με τόσο ενθουσιασμό , ήταν πρωτόγνωρα και για μένα τα συναισθήματα που εκδηλώνονται στις πρόβες νυφικού , η συγκίνηση , η λάμψη και η χαρά στο βλέμμα τόσο της ίδιας αλλά και της μαμάς και των φιλενάδων”. “ Η μεταμόρφωση μέσα από μερικά μέτρα ύφασμα, που διαλέχτηκαν με τόση φροντίδα, στο μοναδικό αυτό φόρεμα μου έδωσε μια τεράστια χαρά και ικανοποίηση.”

Αυτό ήταν! H μια νύφη έφερνε την άλλη και η Βάσια ανακάλυπτε συνεχώς καινούργιες τεχνικές , εξειδικευμένους συνεργάτες , υπέροχα υφάσματα . 

“Αγαπώ να δημιουργώ νυφικά , όσο τίποτε άλλο! Είναι μια τόσο χαρούμενη διαδικασία, συμμετέχω σε μια όμορφη στιγμή της ζωής ενός ζευγαριού!

Είναι μαγική η στιγμή που μπαίνει στο χώρο ένα κορίτσι και βγαίνει νύφη .....

Δεν είναι εύκολο , έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις και από μένα και από τους συνεργάτες μου .

Ταξιδεύω πολύ , ενημερώνομαι συνεχώς για τάσεις , νέα υλικά , νέες τεχνικές”

                                                                                                                                     Βάσια Τζοτζοπούλου