Αστρολογικές προβλέψεις για τον Αύγουστο: Πως θα κυλήσει για κάθε ζώδιο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αύγουστος, τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, ο πιο ξεκούραστος ίσως, αφού αρκετοί τον επιλέγουν για τις διακοπές τους. Για να δούμε πως θα κυλήσει για κάθε ζώδιο.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Κριός

Η έναρξη του νέου μήνα σας ευνοεί αγαπητοί φίλοι, γιατί ο Ήλιος (και αργότερα η Αφροδίτη) από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίζει θετική όψη με τον Δία στο ζώδιό σας. Όλο αυτό, θα σας χαρίσει εύνοια σε ερωτικά ζητήματα, αλλά είναι και μια καλή στιγμή για διακοπές, διασκέδαση ή ακόμη και για να ασχοληθείτε με κάποιο δημιουργικό πρότζεκτ στην δουλειά. Κάποιοι από εσάς, ίσως τώρα να αλλάξετε τρόπο διατροφής, να κόψετε γενικότερα κάποια βλαβερή συνήθεια ή μπορει να έχετε ξαφνικές οικονομικές αλλαγές και τα χρήματα να είναι τελικά το θέμα του μήνα. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, η προσοχή σας θα αρχίσει να στρέφεται στους ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας (αδέρφια, συγγενείς κ.τ.λ) καθώς και σε θέματα επικοινωνίας ή σπουδών. Ενδεχομένως να αρχίσετε να ασχολείστε πιο ενεργά με το ίντερνετ και τα social media ή απλά θα έχετε την ανάγκη για εκδρομές.

Ταύρος

Για εσάς αγαπητοί Ταύροι ο μήνας αυτός, ίσως να αποδειχθεί αρκετά σημαντικός, με την έννοια ότι μπορεί να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για τον εαυτό σας, την πορεία της ζωής σας, το μέλλον των σχέσεών σας και να προβείτε σε δραστικές αλλαγές. Οι σχέσεις, σας απασχολούν γενικότερα τον μήνα αυτόν. Η παρουσία του Ήλιου και της Αφροδίτης στον οίκο του σπιτιού για εσάς, δείχνουν πως θα έχετε την στήριξη των δικών σας ανθρώπων. Ίσως να έχετε την ανάγκη να αλλάξετε διακόσμηση στον χώρο σας, να κάνετε επισκευές, να μετακομίσετε ή απλά θα περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας. Καλό θα ήταν να είστε συνετοί με τα έξοδα, γιατί προς το τέλος του Αυγούστου, ενδεχομένως η ενέργειά σας να στραφεί στα οικονομικά.

Δίδυμος

Αγαπητοί φίλοι, ο Αύγουστος ευνοεί ιδιαίτερα τα δημιουργικά σχέδια, αλλά και την ανάπαυση. Είναι μια καλή χρονική στιγμή για ξεκούραση, χαλαρές στιγμές με φίλους και αποχή από τους έντονους ρυθμούς. Ίσως να υπάρχει στην δουλειά σας κάποιο παρασκήνιο ή εσείς μπορεί να θέλετε να κρατήσετε κάτι κρυφό από την δουλειά και τους συνεργάτες σας. Από τις 20.8, η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον εαυτό σας, στο σώμα σας και στους στόχους σας, επαγγελματικούς και μη. Γιαυτό, δώστε σημασία σε οποιαδήποτε ξαφνική έμπνευση, ιδέα ή δημιουργικό σχέδιο που θα σας έρθει στο μυαλό.

Καρκίνος

Περίπου μέχρι τις 11.8 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα λειτουργεί υπέρ σας. Σας κάνει πιο εξωστρεφείς, επικοινωνιακούς και ανεβάζει την διάθεσή σας. Μετά τις 11.8 η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα, υπόσχεται εύνοια σε οικονομικά θέματα ή επίλυση κάποιου προβλήματος που μπορεί να υπήρχε στην δουλειά ή στην οικογένειά σας. Από τις 20.8 και έπειτα, ίσως να σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικής φύσεως, να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο ή μυστικά στον χώρο της εργασίας ή απλά θα έχετε μεγαλύτερη πρόθεση να κάνετε εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας, να ξεφορτωθείτε άχρηστα συναισθήματα και ενδεχομένως να διαβάσετε περισσότερο αστρολογία ή ψυχολογία.

Λέων

Ο Αύγουστος σας προσφέρει επαγγελματική εύνοια και έντονη δραστηριότητα ή ξαφνικές εξελίξεις στον τομέα αυτό. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα λειτουργεί προστατευτικά και σε θετική όψη με τον Δία από τον Κριό, σας προσφέρουν τύχη σε κάποιον τομέα της ζωής σας. Επιπλέον, είναι ένας μήνας ο οποίος ευνοεί τις κοινωνικές επαφές, την εξωστρέφεια, το φλερτ και τις σχέσεις κάθε είδους. Από τις 20.8 και μετά, είναι καλή περίοδος για να θέσετε νέους στόχους, να εστιάσετε στους φίλους σας ή να ασχοληθείτε πιο ενεργά με το ίντερνετ και να προωθήσετε την δουλειά σας μέσω αυτού.

Παρθένος

Οι σπουδές, τα επαγγελματικά και τα ταξίδια κερδίζουν το ενδιαφέρον σας μέσα στον Αύγουστο. Είναι ευκαιρία να ταξιδέψετε, να μετακομίσετε στο εξωτερικό ή να σπουδάσετε κάτι καινούργιο εάν το θέλετε. Από την άλλη, ίσως απλά να αλλάζετε πεποιθήσεις και να αρχίσετε να διαβάζετε περισσότερο για πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Ο Δίας και η Αφροδίτη στα ζώδια της φωτιάς, σας προσφέρουν ψυχολογική εύνοια και σας βοηθούν να συνδεθείτε πιο εύκολα με την πνευματική διάσταση της ζωής. Από τις 20 Αυγούστου και έπειτα, η καριέρα γίνεται εστιακό σημείο της ζωής σας. Θα ήταν καλό, μέχρι και τον Μάρτιο του 2023 να προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε.

Ζυγός

Ο Αύγουστος προσφέρεται για φλερτ, όμορφες στιγμές με παρέες και νέες γνωριμίες ακόμη και μέσω ίντερνετ. Κάποιος φίλος ή συγκεκριμένα ένας Τοξότης, μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο στήριγμα αυτή την περίοδο ή ακόμη και να μετατραπεί σε ερωτικός παρτενέρ. Γενικά, μπορεί να είναι ένας ευχάριστος αλλά και „καυτός“ Αύγουστος γεμάτος πάθος. Επίσης, σας υπόσχεται οικονομικές ευκαιρίες, επιστροφές χρημάτων ή ίσως τώρα να προετοιμάζετε κάτι το οποίο θα σας φέρει χρήματα στο μέλλον. Είναι καλή στιγμή για να επενδύσετε σε κάποιο ταλέντο που πιθανόν μπορεί να έχετε ή στην συναισθηματική αναγέννηση. Από τις 20.8 και έπειτα θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών, ταξίδια και ίσως να δώσετε χρήματα για να μάθετε κάτι καινούργιο, όπως για παράδειγμα μια ξένη γλώσσα.

Σκορπιός

Ο μήνας αυτός θέτει ως προτεραιότητα, τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Δηλαδή τον σύντροφο, τους φίλους, την οικογένεια ή ακόμη και τους γονείς σας. Με κάποιο τρόπο λοιπόν, οι σχέσεις σας αποκτούν αξία και σας απασχολούν και αυτό είναι κάτι που ίσως να έχει ήδη ξεκινήσει από τον Ιούλιο. Στα επαγγελματικά σας, θα υπάρξουν ευκαιρίες για πρόοδο και εξέλιξη και ίσως να δεχτείτε βοήθεια απο κάποιον Λέοντα ή κάποιον Τοξότη. Το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, η προσοχή σας θα αρχίσει να στρέφεται και πάλι στον εαυτό σας, στην ενέργειά σας και σε θέματα ψυχολογίας γενικότερα. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023, δώστε προσοχή στην υγεία σας και στα σημάδια που ίσως σας στέλνει το σώμα σας.

Τοξότης

Ο οίκος που ενεργοποιεί η σύνοδος Άρη και Ουρανού, είναι ο οίκος της δουλειάς και της υγείας. Οπότε, είναι καλή χρονική στιγμή για να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την καθημερινότητα στο σπίτι και την δουλειά. Ο Δίας και η Αφροδίτη, οι οποίοι θα βρίσκονται στον Κριό και στον Λέοντα αντίστοιχα, σχηματίζουν θετικές όψεις με το ζώδιο σας και σας χαρίζουν υποστήριξη σε σπουδές και καριέρα, ακόμη πιο αισιόδοξη διάθεση, αλλά και τύχη σε όλους τους τομείς. Από τις 20.8, το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλούν οι σχέσεις, ο σύντροφος και οι έρωτες της ζωής σας.

Αιγόκερως

Αυτός ο Αύγουστος, φέρνει στο προσκήνιο το φλερτ, τον έρωτα, τις χαρές της ζωής και ίσως να σας απασχολήσει ερωτικά κάποιο καινούργιο πρόσωπο. Από την άλλη, μπορεί να σας νοιάζει απλά το επαγγελματικό σας μέλλον, να σας απασχολεί το πώς θα βγάλετε περισσότερα χρήματα με πιο δημιουργικό, ανεξάρτητο τρόπο ή απλά έχετε να κάνετε με θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Όπως και να έχει όμως, η παρουσία του Δία στον τέταρτο οίκο σας, λειτουργεί σαν μαξιλαράκι ασφαλείας. Μετά τις 20 Αυγούστου, αρχίζουν να διεκδικούν την προσοχή σας, θέματα της δουλειάς, οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, καθώς και οι καθημερινές υποχρεώσεις. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023, θα έχετε την ευκαιρία για αλλαγή τρόπου ζωής, πιο υγιεινή διατροφή και να ασχοληθείτε γενικά με το σώμα και την υγεία του. Θα σας είναι πιο εύκολο να βρείτε τους κατάλληλους γιατρούς και θεραπευτές, αν το θέλετε.

Υδροχόος

Για κάποιους από εσάς ο Αύγουστος θα φέρει σίγουρα εξελίξεις και δραστηριότητα στον χώρο του σπιτιού. Μπορεί ξαφνικά να πάρετε την απόφαση για μια μετακόμιση, να κάνετε αλλαγές στον χώρο που μένετε ή να αλλάξουν οι άνθρωποι με τους οποίους συγκατοικείτε. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα, ευνοεί και υποστηρίζει τις σχέσεις σας. Είναι ώρα για κοινωνικοποίηση, εξωστρέφεια και δεν αποκλείεται να προκύψουν και μεγάλοι έρωτες. Πρός το τέλος του μήνα, το θέμα έρωτας και φλερτ γίνεται το επίκεντρο της ζωής σας. Ίσως μέχρι τον Μάρτιο του 2023, θελήσετε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση, μπορεί να επεκταθείτε στο ίντερνετ και τα social media, ή απλά θα έχετε την θέληση να περνάτε όμορφα και να δημιουργήσετε κάτι.

Ιχθύς

Άρης και Ουρανός, ενεργοποιούν τον τρίτο οίκο σας και αυτό σημαίνει πως θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για επικοινωνία, επαφές και εκδρομές. Ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να είστε και πιο προσεκτικοί, γιατί ο Άρης στον τρίτο είναι επιρρεπής στα ατυχήματα λόγω βιασύνης. Είναι μια περίοδος κατά την οποία ίσως να σας απασχολήσουν οι σπουδές ή τα αδέρφια σας. Είναι πιθανόν, να είστε τώρα πιο ενεργοί στο ίντερνετ και υπάρχει η προοπτική να βγάλετε και χρήματα από αυτό. Γενικά ο Αύγουστος σας υπόσχεται καλύτερες οικονομικές προοπτικές, πιο καλές συνθήκες εργασίας και ίσως επαγγελματικές εξελίξεις ή αύξηση μισθού. Είναι καλή στιγμή για να βρείτε κάποια θεραπεία σε ένα θέμα υγείας. Προς το τέλος του μήνα, θα ασχοληθείτε πιο εντατικά με το σπίτι και τους ανθρώπους με τους οποίους μένετε.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Ανδρεάδου Γιώτα

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019