Αστρολογία: Τα πιο τυχερά ζώδια της χρονιάς!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είναι η χρονιά τους! Τέσσερα ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά το 2024. Ταύροι, Δίδυμοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι θα είναι πιο ευνοημένοι.

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, το 2024 είναι δικαιωματικά η χρονιά σας. Η αλήθεια είναι πως κουραστήκατε αρκετά τα τελευταία χρόνια, αφού ο βόρειος δεσμός και οι εκλείψεις βρισκόντουσαν στο δικό σας ζώδιο. Φέτος όμως έρχεται η στιγμή της δικαίωσης. Το νέο έτος σάς υπόσχεται πολλά και έρχεται για να σας χαρίσει αισιοδοξία και ηρεμία.

Η παρουσία του Δία στον Ταύρο μέχρι και τον Μάιο, είναι το φωτεινό αστέρι που σας γεμίζει με χαρά και σας δίνει μία αίσθηση παντοδυναμίας. Να θυμάστε πως το χρονικό διάστημα από τις 15 Απριλίου μέχρι και τα τέλη Μαΐου, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Οι δύο μεγάλοι ευεργέτες πλανήτες του ζωδιακού, Αφροδίτη και Δίας, θα βρίσκονται στο ζώδιό σας παρέα με τον Ουρανό. Αυτή η αστρολογική συγκυρία μπορεί να σημαίνει ξαφνική τύχη σε οποιονδήποτε τομέα και όμορφες αλλαγές. Για το 2024, στοχεύστε όσο πιο ψηλά μπορείτε!

Σκορπιός

Θα έχετε ξεκάθαρα και εσείς, μαζί με τους Ταύρους, την θεά τύχη με το μέρος σας. Η εύνοια θα εμφανιστεί στην ζωή σας μέσω άλλων ανθρώπων, οτιδήποτε και αν σημαίνει αυτό. Μπορεί μέσα στο 2024, μα κυρίως τον Απρίλιο και τον Μάιο, να ξεκινήσετε μία πολύ ξεχωριστή συνεργασία ή να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι θα γίνουν συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής σας. Σε περίπτωση που είστε ελεύθεροι, τότε η χρονιά αυτή φέρνει καλά νέα και σας επιφυλάσσει όμορφες εκπλήξεις στο θέμα σχέσεις και έρωτας. Με τον Δία και τον Ουρανό να διελαύνουν μέσα από τον οίκο των σχέσεων, μπορείτε με σιγουριά να περιμένετε τα πιο αναπάντεχα πράγματα, όπως για παράδειγμα κεραυνοβόλους έρωτες και σχέσεις που αποκτούν στα ξαφνικά πιο σοβαρό χαρακτήρα, ενώ είχανε ξεκινήσει πιο ανάλαφρα. Εάν εργάζεστε με πελατολόγιο, τότε αυτό θα αυξηθεί θεαματικά.

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας εγκατέλειψε πλέον για τα καλά το ζώδιό σας, αφού από τις 21 Ιανουαρίου πέρασε οριστικά στον Υδροχόο. Από το 2008 που βρισκόταν στον Αιγόκερω, σας έδωσε σημαντικά μαθήματα ζωής και ενδεχομένως να άλλαξε μιά για πάντα τις ζωές πολλών από εσάς. Πλέον είστε σοφότεροι και έτοιμοι για να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Το 2024 είναι ευνοϊκό και μπορείτε να ονειρευτείτε ελεύθερα. Ο Δίας και ο Ουρανός, από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι τον Μάιο, θα σας χαρίσουν χαρά και αισιοδοξία. Η τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει, γιατί εσείς θα είστε πολύ πιο ξένοιαστοι τώρα. Είναι ευνοϊκή χρονική στιγμή για να εστιάσετε στις ομορφιές της ζωής και στα δημιουργικά σας ταλέντα, από τα οποία τώρα μπορείτε να βγάλετε χρήματα. Άλλωστε, ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο θα ενισχύσει σίγουρα τα οικονομικά σας. Ο έρωτας θα έχει επίσης την τιμητική του φέτος. Το φλερτ και ο έρωτας γενικά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές σας.

Δίδυμοι

Το 2024 προμηνύεται πως θα είναι μία συναρπαστική χρονιά. Μέχρι και τον Μάιο, θα λέγαμε πως τα πράγματα είναι λιγάκι πιο υποσυνείδητα. Ίσως να προετοιμάζετε κάτι για το οποίο δεν θέλετε να μιλήσετε ακόμη. Ή συμβαίνουν γεγονότα τα οποία δεν είστε ακόμη σε θέση να αντιληφθείτε. Από τον Ιούνιο και έπειτα όμως, καθώς ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας, ξεκινά μια πραγματικά εκπληκτική περίοδος. Μιάς και ο Δίας είναι ο γενναιόδωρος του ζωδιακού, καταλαβαίνετε πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας για έναν ολόκληρο χρόνο. Επίσης, ο Κρόνος από τον δέκατο οίκο σας, το υψηλότερο σημείο του χάρτη σας, μπορεί να σας προσφέρει σταθερότητα σε θέματα καριέρας, αλλά και σοβαρή δέσμευση σε μια σχέση. Για τους ελεύθερους, ο Δίας στο ζώδιο σας, μπορεί να σας φέρει τον μεγάλο έρωτα και γενικά να βοηθήσει τις σχέσεις σας να ανθίσουν. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο επίσης λειτουργεί υποστηρικτικά και θα σας χαρίσει εύνοια σε οτιδήποτε αφορά τις σπουδές και την επαγγελματική σας ζωή.

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου 

Αστρολόγος

Mail panagiotaa4@gmail.com

Viber 0049 1794969019