Αston Kutcher - Mila Kunis: Πλένουν τα παιδιά τους μόνο όταν δείχνουν βρώμικα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι γνωστοί ηθοποιοί Αston Kutcher και Mila Kunis. δεν σταματούν να εκπλήσουν τους θαυμαστές τους σε σχέση με κάποιιες δικές τους τακτικές για παιδιά τους. Έτσι μετά την αποκάλυψη ότι δεν παίρνουν ποτέ δώρα τα Χριστούγεννα για τα παιδιά , σε νέα τους συνέντευξη σε podcast αποκάλυψαν ότι δεν πλένουν καθημερινά τα παιδιά τους με σαπούνι.

Όλα ξεκίνησαν όταν στο podcast που συμμετείχαν, ο ένας οικοδεσπότης  Dax Shepard, συμβούλευσε τη συμπαρουσιάστρια, Monica Padman, να μην αποστερεί την επιδερμίδα από τα φυσικά της έλαια χρησιμοποιώντας καθημερινά σαπούνι αλλά να κάνει ντους μόνο με νερό, με την 37χρονη Kunis και τον 43χρονο Kutcher να συμφωνούν


Η Kunis που μεγάλωσε στην Ουκρανία έκανε την εξής δήλωση  «Ως παιδί, δεν είχαμε ζεστό νερό, έτσι δεν έκανα ούτως ή άλλως συχνά ντους. Αλλά κι όταν απέκτησα παιδιά, εξακολουθούσα να μη θέλω να τα κάνω καθημερινά μπάνιο. Δεν ήμουν από τους γονείς που έκαναν μπάνιο το μωρό τους».

Όταν ο Dax Shepard είπε ότι στο παρελθόν έκαναν κάθε βράδυ μπάνιο τις κόρες τους αλλά πλέον, που είναι οκτώ και έξι ετών έχουν σταματήσει, η Kunis συμφώνησε μαζί του. αναφερόμενη στα παιδιά της στην 6χρονη Wyatt Isabelle και στον 4χρονο Dimitri Portwood.  

Ο Kutcher συμπλήρωσε: «Τα πράγματα έχουν ως εξής: Αν μπορείς να δεις τη βρομιά πάνω τους, τα πλένεις. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος».