Αντώνης Βλοντάκης: Όσα αποκάλυψε για τη σχέση του με τις κόρες του και τον γιο του

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

«Περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά μου» εξομολογήθηκε στη στήλη «Μπαμπά μίλα» στην εκπομπή «Μαμά-δες» ο Αντώνης Βλοντάκης.

Ο πρώην πολίστας και νυν προπονητής έχει δημιουργήσει  μια αξιοζήλευτη οικογένεια με τη σύζυγό του, Κορίνα Στεργιάδου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, δύο κόρες κι ένα γιο: 17, 16 και 14 ετών,

«Το κάθε παιδί έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Έχει ενδιαφέρον, είναι δύσκολο, θέλει να έχεις πολλά κιλά υπομονή».

Τώρα στην εφηβεία η κατάσταση είναι πιο ζόρικη από παλαιότερα, ειδικά όσον αφορά τις κόρες του. «Και μόνο που μπαίνω στον χώρο τους ενοχλούνται πολλές φορές γίνομαι παραπάνω ενοχλητικός, από όσο αντέχουν. Θέλω να ξέρω τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ρωτάω τα πάντα επιμένω. Όχι ότι θα μου μου πουν τίποτα, θα πρέκι να τις βρω σε πολύ χαλαρή στιγμή. Είμαι πολύ ενεργός μπαμπάς. Ψύχραιμα αντιδρώ στους εφηβικούς έρωτες. Η Μαλένα η δεύτερη κόρη μου είναι πιο λαλίστατη. Η μεγάλη η Ηλέκτρα θα ήθελα να είναι λίγο πιο ανοικτή. Προσπαθώ να κρατάω μία ισορροπία μπαμπά-κολλητός αλλά αποτυγχάνω. Κερδίζει ο μπαμπάς. Στην αρχή δεν ήθελαν να πηγαίνω να την παίρνω από το σχολείο, δεν ήθελε αγκαλιές, φιλιά».

Ο Αντώνης Βροντάκης μίλησε και για τον 14χρονο γιο του, και όπως αποκάλυψε είναι ¨ζεν". Ο γιος του έχει ακολουθήσει τα χνάρια του και ασχολείται με το πόλο, ωστόσο, ο κόσμος συχνά και αδίκως τον συγκρίνει με τον πατέρα του.

«Είναι δύσκολη η θέση του γιου μου, ακολουθεί ένα άθλημα που υπηρέτησα με επιτυχία και τον βάζουν σε σύγκριση μαζί μου, μεγάλο λάθος. Πηγαίνει σε έναν χώρο που όλοι με σέβονται και όταν αγωνίζεται σίγουρα έχει στο μυαλό του να το κάνει κι αυτός καλά».

Ο Αντώνης Βλοντάκης γεννήθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ, όπου είχαν μετακομίσει από τα Χανιά οι γονείς του αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Και κάποια στιγμή αποφάσισαν ότι δεν αντέχουν μακριά από την Ελλάδα και γυρίσαμε στον τόπο καταγωγής τους την Κρήτη.

«Όταν επιστρέψαμε στα Χανιά ήμουν επτά χρονών και δεν ήξερα ελληνικά. Γι΄αυτό ξαναπήγα στην πρώτη δημοτικού για να μάθω τη γλώσσα. Λατρεύω τα Χανιά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να μεγαλώνει στην Αμερική. Δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου».

Ο Αντώνης Βλοντάκης μίλησε και για την σύζυγό του Κορίνα, κι εξομολογήθηκε ότι άρχισε να σκέφτεται πιο σοβαρά για τη σχέση τους, από τον έκτο μήνα της γνωριμίας τους..