Αννίτα Ναθαναήλ και Αντώνης Βλοντάκης αποκαλύπτουν τι γονείς είναι στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είστε μαμά-δες, μπαμπάδες μέλλοντες γονείς ή απλά ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά; Τότε τι καλύτερο από Σάββατο το απόγευμα από το να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα εκπομπή «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2!

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας. Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.


Αυτή την εβδομάδα, πρώτη καλεσμένη της εκπομπής, η Ιωάννα Περτσινίδου, μια μαμά δυο παιδιών, που έχει πάρει μέρος σε πολλές ανθρωπιστικές αποστολές με τους γιατρούς χωρίς σύνορα. Αποκαλύπτει πως βίωσε την εγκυμοσύνη της σε μια από αυτές τις αποστολές, αλλά και τα όσα σκληρά αντιμετώπισε στις χώρες που βρέθηκε.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μιλάει για τον σύζυγό της, τις κόρες της, τον ανταγωνισμό που νιώθει πολλές φορές από εκείνες, αλλά και την γνωριμία της με την Ιωάννα Παλιοσπυρου.

Αννίτα Ναθαναήλ και Αντώνης Βλοντάκης αποκαλύπτουν τι γονείς είναι στο «Μαμά-δες»

Τέλος ο Αντώνης Βλοντάκης μιλάει για τον χρόνο που περνάει με τα παιδιά του, τις αγωνίες που νιώθει για τις κόρες του, αλλά και την σύγκριση που υφίσταται ο γιος του με τον ίδιο, επειδή ακολούθησε τα βήματα του στο πόλο.

Η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά - δες έρχονται και αυτό το Σάββατο 30/04 στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.