Άννα Μπεζάν: Η φωτογραφία από την πρώτη αγκαλιά και το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της

Δημοσιεύθηκε στις

Την κορούλα της βάφτισαν η Άννα Μπεζάν με τον Δημήτρη Παππά την Κυριακή, και χθες γιόρτασαν τα πρώτα της γενέθλια.

Έναν χρόνο πριν υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους, με τη ζωή τους να αλλάζει ολοκληρωτικά.


Η Άννα Μπεζάν, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση της κόρης της, η οποία πήρε το όνομα της γιαγιάς της, Χριστίνα, έκανε μια τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα πρώτα γενέθλια της μικρής της.

Η τρυφερή μανούλα επέλεξε δύο αγαπημένες της φωτογραφίες, όπου στη μία τη βλέπουμε στο μαιευτήριο στην πρώτη τους αγκαλιά ενώ στη επόμενη, μητέρα και κόρη ποζάρουν αγκαλιά μετά τη βάπτιση.

«Στην πρώτη φωτογραφία σε κράτησα πρώτη φορά στην αγκαλιά μου, δεν ήξερα πως να σε κρατήσω, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, ένιωθα τα δάκρυα μου να τρέχουν και να μην μπορώ να σταματήσω να κλαίω από ευτυχία που σε έπιασα στα χέρια μου, τώρα έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος που είσαι στη ζωή μας, έχω μάθει να σε κρατάω και δεν θέλω να σε αφήνω από την αγκαλιά μου.

Έγινες ενός, έχει περάσει ένας χρόνος, ένας χρόνος που μου έχει δείξει ότι είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα και εμπειρίες, ένας χρόνος που δεν θα άλλαζα με τίποτα στη ζωή μου. Χρόνια σου πολλά καρδιά μου, χρόνια σου πολλά ζωή μου, χρόνια σου πολλά κόσμε μου ολόκληρε. Σε αγαπώ μπομπίνο μου τέλειε!», έγραψε η Άννα Μπεζάν στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Και η διώροφη τούρτα με πεταλούδες για τα πρώτα της γενέθλια

Άννα Μπεζάν:  Η φωτογραφία από την πρώτη αγκαλιά και το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της