Ανάδρομος Ερμής: Τι να προσέξετε - Ποια ζώδια επηρεάζει

Δημοσιεύθηκε στις

Ο κυβερνήτης των Διδύμων και της Παρθένου, ο πλανήτης της επικοινωνίας, της νόησης, του εμπορίου και των μετακινήσεων, ο φτερωτός Ερμής, θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία σε δύο διαφορετικά ζώδια αυτή την φορά.

Από την Γιώτα; Ανδρεάδου


Αρχικά στον Υδροχόο, 14.1.22 - 25.1.22, και στην συνέχεια θα περάσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, 26.1.22 – 3.2.22. Η ανάδρομη αυτή φάση θα επηρεάσει πιο άμεσα, φυσικά τους Διδύμους και τους Παρθένους καθώς και τα ζώδια του σταθερού και του παρορμητικού σταυρού. Δηλαδή από 14.1 - 25.1 Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος και από 26.1 - 3.2 Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως.

Δυσκολίες στην επικοινωνία και μικροεμπόδια στην καθημερινότητα λοιπόν! Έλλειψη συνεννόησης, παρερμηνείες και θολωμένη κρίση. Οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούμε μπορεί να χαλάνε στα ξαφνικά, το ίντερνετ να πέφτει χωρίς λόγο και οι συναντήσεις μας να αναβάλλονται. Τα ραντεβού μας μπορεί να καθυστερούν, ή απλά τα ξεχνάμε, και γενικά μάλλον τα πράγματα δεν κυλάνε τόσο καλά όσο θα θέλαμε! Φυσικά, η καθημερινότητα δεν σταματάει ποτέ, απλά θα χρειαστεί εμείς να είμαστε λιγάκι πιο προσεκτικοί και να διευκρινίζουμε τις τυχόν ασάφειες σε ότι και αν κάνουμε. Οτιδήποτε καινούργιο ξεκινήσουμε τώρα, μπορεί στο μέλλον να μετατραπεί ή να αλλάξει. Για όλους αυτούς τους λόγους, η περίοδος αυτή είναι περισσότερο μια περίοδος περισυλλογής και λιγότερο περίοδος δράσης.

Δίνουμε χρόνο στον εαυτό μας αλλά και στους άλλους και καλό θα ήτανε να μην πιέσουμε τις καταστάσεις και να αφήσουμε την δράση για αργότερα, ιδανικά για μετά τις 10.2 αν αυτό είναι εφικτό. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε τώρα, είναι να στρέψουμε την ενέργεια μας προς τα μέσα και να την κάνουμε παραγωγική σκέψη. Ας ξανασκεφτούμε λοιπόν αυτά που ίσως μας απασχολούν!

Μπορούμε να αναλογιστούμε τα κακώς κείμενα της ζωής μας και να εξετάσουμε τι χρειάζεται διόρθωση. Να δούμε και πάλι όλες τις παραμέτρους. Τι είναι αυτό που ενδεχομένως πρέπει εδώ και καιρό να αλλάξουμε και δεν τολμάμε; Είναι μια καλή χρονική στιγμή για εσωτερικό διάλογο και αποφάσεις τις οποίες αργότερα θα βάλουμε σε εφαρμογή. Κατά την περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος ενδεχομένως το παρελθόν να εμφανιστεί και πάλι στην ζωή μας. Είτε γιατί εμείς το προσκαλούμε, αναπολώντας το, είτε γιατί όντως άνθρωποι και καταστάσεις από το παρελθόν επιστρέφουν σε εμάς ή εμείς σε αυτούς!

Ίσως μια σχέση από τα παλιά να μας ζητήσει επανασύνδεση, ίσως να βρεθούμε «όπως παλιά» με έναν φίλο μας ή μπορεί ακόμη και να μας γίνει μια εκ νέου πρόταση για κάποια δουλειά που είχαμε στο παρελθόν. Παρόν και παρελθόν μπλέκονται κατά κάποιον τρόπο, στην ανάδρομη πορεία ενός πλανήτη, και συνήθως οτιδήποτε έχουμε αφήσει «άλυτο», τώρα θα μας απασχολήσει ξανά!

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Ανδρεάδου Γιώτα

Αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019